Όταν ο Άδωνης «έκαψε» τα μικρόφωνα της Βουλής με ουρλιαχτό (Video)

Όταν ο Άδωνης «έκαψε» τα μικρόφωνα της Βουλής με ουρλιαχτό (Video)
Πηγή: Twitter

Μέχρι και τεχνικά προβλήματα στην… ηχοληψία προκάλεσε το παραλήρημα του Άδωνη Γεωργιάδη στη Βουλή, αφού ένα ξαφνικό του ξέσπασμα «μπούκωσε» στιγμιαία το μικρόφωνό του.

Όλα έγιναν στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου όπου για να αποφύγει τα επίμονα ερωτήματα της αντιπολίτευσης για το σκάνδαλο Παπαθανάση, ο Αδ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη, θυμίζοντας την επιχορήγηση που έλαβε για επένδυση στο Εύδηλο Ικαρίας, αλλά και στον Γιάννη Ραγκούση για το πλήρως εξοφλημένο εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια δάνειο του κ. Ραγκούση για το ακίνητο που διατηρεί στην Πάρο και το οποίο είχε πάρει η σύζυγος του πριν εμπλακεί ο ίδιος με την κεντρική πολιτική σκηνή.

Ήταν κάπου εκεί που οι σφίξεις του υπουργού Αναπτύξεως ανέβηκαν βιαίως και τα μικρόφωνα δεν μπόρεσαν να καταγράψουν το όνομα του κ. Μαμουλάκη που προσπαθούσε με δυσκολία να προφέρει εκείνη τη στιγμή.

«Αλλά πρώτον: Μην κουνάτε το δάχτυλο, γιατί καμιά φορά δεν ξέρετε που καταλήγει αυτό όταν του κουνάτε. Ε; Μην κουνάτε το δάχτυλο κύριε Μαμ#%&$%^$^! Πολύ ωραία! Και να μας πείτε τώρα λοιπόν για τον κ. Ραγκούση», δήλωσε με μεγάλη ένταση ο κ. Γεωργιάδης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter