Όταν ο Άδωνης ισχυριζόταν πως «η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στο ευρώ» – Σήμερα έκανε… τον σταυρό του στον ΣΚΑΪ (Video)

Όταν ο Άδωνης ισχυριζόταν πως «η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στο ευρώ» – Σήμερα έκανε… τον σταυρό του στον ΣΚΑΪ (Video)

Αν η πολιτική κυβίστηση ήταν άθλημα, ο Άδωνης Γεωργιάδης θα ήταν… Ολυμπιονίκης.

Πλέον είναι σχεδόν αδύνατον να μας εκπλήξει ο Άδωνης Γεωργιάδης καθώς πρέπει να κατέχει το… πανελλήνιο ρεκόρ για τον μεγαλύτερο αριθμό κυβιστήσεων, ή κατά τα κοινώς λεγόμενα: για τις περισσότερες πολιτικές κωλοτούμπες. Αυτή τη φορά, το πρωί της Τρίτης, ο Άδωνης έκανε πολλάκις τον σταυρό του στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ γιατί κατά τη συζήτηση για την άνοδο των τιμών με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, όπως είπε, -ευτυχώς- κάποιοι έβαλαν και εν συνεχεία κράτησαν την Ελλάδα στο ευρώ, μεταξύ άλλων ο Κώστας Σημίτης και ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε μία… ραψωδία πολιτικών κυβιστήσεων, που θα μπορούσε να διδάσκονται στην… ενόργανη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μακαρίζει την ιστορική απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ, ολοκληρώνοντας ένα… τετραπλό άξελ.

Ο λόγος; Ο ίδιος ο Άδωνης Γεωργιάδης, πριν από αρκετά χρόνια, αρκετά πριν αναδειχτεί σε πρωτοπαλίκαρο του Γιώργου Καρατζαφέρη στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ήταν κάθετα αντίθετος με την είσοδο της Ελλάδας στο ευρώ. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, σε τηλεοπτική του εμφάνιση πριν πολλά χρόνια, αναφερόμενος στην είσοδο της χώρας μας στο ευρώ είχε πει επί λέξει «Είναι σαν να πας να βάλεις ένα φράκο κοντό, σε έναν ψηλό άνθρωπο, δεν θα μπορούσε ποτέ να μας ταιριάξει. ήταν λάθος επιλογή για την Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στο ευρώ».

Ας κάνουμε τον σταυρό μας γενικά(;)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter