Όταν ο Άδωνης σε ρόλο… κομματάρχη έκανε τα ίδια και χειρότερα με Λιβανό και Δούκα (Video)

Όταν ο Άδωνης σε ρόλο… κομματάρχη έκανε τα ίδια και χειρότερα με Λιβανό και Δούκα (Video)

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμένουμε να συννεφιάσει για να πέσουμε από τα σύννεφα για τη λογική… κομματάρχη δεκαετίας ’60 που διακατέχει τη ΝΔ. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως από τη ΝΔ, με αφορμή την υπόθεση Λιβανού – Δούκα, επιχειρούν να πείσουν περί του αντιθέτου. Και φυσικά ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, που με μία τυπική αποπομπή-εν προκειμένω του υπουργού Σπήλιου Λιβανού- θέλει να αποκαταστήσει τη φήμη της «γαλάζιας» παράταξης διατεινόμενος πως δεν χωρούν ανάλογες αναχρονιστικές λογικές στους κόλπους της παράταξης…

Η πραγματικότητα για μία ακόμα φορά τους διαψεύδει καθώς ο εκ δεξιών -προερχόμενος από τον ΛΑΟΣ- καθήμενος του, και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης, είχε… χαράξει τον δρόμο αποτυπώνοντας την αναχρονιστική, παλαιοκομματική λογική αλλά και την ψηφοθηρική διάθεση και στρατηγική που διέπει χαρακτήρες του δημόσιου βίου όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, πριν από ακριβώς δύο χρόνια, στις 8 Φεβρουαρίου 2020,  ο Άδωνης παρευρέθηκε σε κοπή πίτας στην τοπική οργάνωση της ΝΔ Αμυνταίου, σε ξενοδοχείο της περιοχής εκστομίζοντας αδιανόητες εκφράσεις, αποδεικνύοντας πως… δεν είναι μόνο ο Λιβανός ή ο Δούκας. Είναι η γενικότερη αντίληψη τους.

Τότε, ο Άδωνης Γεωργιάδης χωρίς περιστροφές υπενθύμισε κυνικά και μπροστά στις κάμερες στον δήμαρχο Αμυνταίου ότι χάρη στις δικές του ενέργειες, κέρδισε τις εκλογές. Άρα, «τώρα» ο δήμαρχος οφείλει να υπακούει στις εντολές του υπουργού, επισημαίνοντας τις ενστάσεις που έχει ο δήμος ως προς τη μεταβίβαση της επιχείρησης «Ξινό Νερό Φλώρινας» στον πρώην δήμαρχο Αμυνταίου και στενό πολιτικό φίλο του Άδωνι Γεωργιάδη, Μάκη Ιωσηφίδη.

Άρα λοιπόν, δεν είναι ο Λιβανός, ή ο Δούκας. Είναι η ΝΔ. Απλά, ο Άδωνης έχει περάσει, προ πολλού, στην επόμενη «πίστα» καθώς εκβίαζε ωμά τον δήμαρχο Αμυνταίου, όπως είχε γράψει από την πρώτη στιγμή το documentonews.gr. Αλλά φυσικά ο Άδωνης ούτε παραιτήθηκε από υπουργός, ούτε τον διέγραψε ο Μητσοτάκης από τη ΝΔ, όπως συνέβη με Λιβανό και Δούκα…

Δείτε επίσης: Ωμή παραδοχή Άδωνη και απειλές στον δήμαρχο Αμυνταίου: «Εγώ σε έβγαλα» (Video)

Αναλυτικά τα όσα είχε πει το 2020 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως τα κατέγραψε η Ηχώ Φλώρινας:

«Εγώ, κατά την προτροπή του φίλου μου Μάκη Ιωσηφίδη, έκανα και αγώνα από την Αθήνα για να βγεις δήμαρχος. Να τα θυμόμαστε αυτά. Τηλεφωνήματα σε όσους ήξερα από το Αμύνταιο για να βγεις δήμαρχος. Λοιπόν, να είναι καλά εκεί ο Μάκης που δεν με άφηνε ούτε να κοιμηθώ το βράδυ άμα μου ξέφευγε καμία ψήφος. Να τα ξέρουμε αυτά. Και μην αποθαρρύνεστε επειδή υπάρχουν και μερικοί αξιωματούχοι που έχουν παραμείνει από την παλαιά κατάσταση. Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. Και νομίζουν ότι είναι και υπεράνω κυβερνήσεων και μας γράφουνε εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. Θα καταλάβουν σε λίγο τι πρόκειται να γίνει! Διότι, όσοι νομίζουν ότι είναι υπεράνω των εκλεγμένων κυβερνήσεων του ελληνικού λαού επειδή έτυχε να διοριστούν σε μία θέση και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, θα διαπιστώσουν πολύ γρήγορα ότι η δύναμη του ελληνικού λαού είναι ισχυρότερη των θέσεών τους. Και ο νοών νοείτω. Ξέρετε, εγώ είμαι καλός καλός, μέχρι να με πειράξεις. Αν με πειράξεις, ααα! Γιατί μερικοί νομίζουν, πήρα λέει τη θέση, δεν με κουνάει κανείς μέχρι το ΄22. Για να δούμε. Και μια άλλη μου τα έλεγε αυτά και ήταν χθες στο ΣτΕ. Άρα, για να την κλείσω την παρένθεση. Ανθρώπινα και πολιτισμένα, αν συνεννοούμαστε, δήμαρχε, σε όλα τα θέματα, όλα πάνε καλά! Άμα αρχίζει ο καθένας μας να κάνει το μακρύ του και το κοντό του, εκεί χαλάμε τις καρδιές μας και γίνονται δύσκολα τα πράγματα…».

Κλείνοντας την ομιλία του, με σαφείς αναφορές για το μέλλον της δημοτικής επιχείρησης Ξινό Νερό, είπε τα εξής: «Τώρα δεν υπάρχει λόγος να το κρύψω, με τον Μάκη τον Ιωσηφίδη με συνδέουν και δεσμοί φιλίας πολλών ετών, πριν ανέβει στο Αμύνταιο, την εποχή που ήταν κάτω στο Μαρούσι. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη την υποστήριξη, για τις επενδύσεις που κάνει εδώ στο Αμύνταιο, για την πρόοδο που θα έχει το Ξινό Νερό. Υπάρχουν κάποιοι εκεί πέρα που θέλουν να μας τα χαλάσουν, Μάκη μου, αλλά δεν σηκώνω και πολλά εγώ σε αυτά τα θέματα. Το λέω, για να είμαστε όλοι καθαροί μεταξύ μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter