Όταν ο Άδωνης χαρακτήριζε… επιζήμια για την οικονομία την προστασία της πρώτης κατοικίας (Video)

Όταν ο Άδωνης χαρακτήριζε… επιζήμια για την οικονομία την προστασία της πρώτης κατοικίας (Video)

Οι εικόνες από την τραμπούκικη έφοδο στο σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού, με στόχο την έξωσή της, το πρωί της Δευτέρας ήταν ανατριχιαστικές και συνάμα ενδεικτικές της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία τάσσεται σε ακόμα μία περίπτωση απέναντι στην κοινωνία.

Η χαρακτηριστική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, που ουσιαστικά επέρριψε ευθύνες στην Ιωάννα Κολοβού, σημειώνοντας ότι «δεν χρησιμοποίησε τις δυνατότητες που της δίνει ο νόμος» ήταν ενδεικτική του τρόπου που επιλέγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αντιμετωπίσει την υπόθεση, έχοντας… προειδοποιήσει προ διετίας για τη γραμμή που θα ακολουθήσει συνολικά στο θέμα της πρώτης κατοικίας, μέσω του Άδωνη Γεωργιάδη.

Το 2020, ο Άδωνης Γεωργιάδης χαρακτήρισε ως… επιζήμια για την οικονομία την απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας, απαντώντας στη Φώφη Γεννηματά και αφήνοντας… άφωνο το ακροατήριο της εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.

«Απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας δεν υπάρχει σε καμία προηγμένη οικονομία, και ούτε πρέπει να υπάρχει. Είναι και ζημία για την οικονομία να υπάρχει, ούτε πρέπει να υπάρχει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, φανερώνοντας με κυνικό και χαρακτηριστικό τρόπο την αναλγησία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter