Όταν ο Άδωνης αποκαλούσε την ΝΔ «Νέρωνα» και «ορισμό της αποτυχίας»

Όταν ο Άδωνης αποκαλούσε την ΝΔ «Νέρωνα» και «ορισμό της αποτυχίας»

Ο Άδωνης Γεωργιάδης όπως αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά περίτρανα, πηγαίνει όπου και όπως «φυσάει ο άνεμος»…

Μάλλον ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν έχει καλή μνήμη… αλλά ευτυχώς για όλους εμάς του υπόλοιπους, όλα καταγράφονται και αναπαράγονται για να γνωρίζουμε την ιστορία.

Παρακάτω μπορείτε να «καμαρώσετε» τον τότε βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ να αποκαλεί την σημερινή παράταξή του, «Νέρωνα» και «ορισμό της αποτυχίας» με αφορμή τις πυρκαγιές που είχαν ξεσπάσει στην Ηλεία, την Πάρνηθα αλλά και το κέντρο της Αθήνας.Για το τελευταίο μάλιστα χρησιμοποιεί το ίδιο επιχείρημα που τώρα έχει υιοθετήσει η αξιωματική αντιπολίτευση εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ισχυρίζεται ότι το κέντρο της Αθήνας κάηκε τότε γιατί η αστυνομία είχε εντολή να μην αντιδράσει…

Ο Άδωνης Γεωργιάδης μαθημένος να χρησιμοποιεί τον πόνο των Ελλήνων και τις καταστροφές που συμβαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κάθε φορά και από διαφορετική παράταξη και χρησιμοποιώντας το ίδιο μοτίβο πολιτικής προπαγάνδας, ζητάει ένα και μοναδικό πράγμα… να παραιτηθεί η κυβέρνηση.

Δήλωσε μάλιστα εκ των υστέρων ότι… ξεχάστηκε, παρόλο που στις εκλογές για τις οποίες λέει «η παράταξή μας με τον τότε πρωθυπουργό μας ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκαν» εξελέγη βουλευτής του ΛΑΟΣ, όπως και το 2009.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter