Όταν ο Άδωνης «αθωώνει» τον Φρουζή και ανεβάζει πολλές οκτάβες! (Video)

Όταν ο Άδωνης «αθωώνει» τον Φρουζή και ανεβάζει πολλές οκτάβες! (Video)

Όσοι παρακολούθησαν χθες τη Βουλή για το πόρισμα για το Δημήτρη Παπαγγελόπουλο που σε απλά ελληνικά σημαίνει «σκάνδαλο Novartis Hellas» ή «σκευωρία» του… ΣΥΡΙΖΑ θα «θαύμασαν» τους οργισμένους τόνους του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, το όνομα του οποίου αναφέρεται μέσα στις χιλιάδες σελίδες…

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ανέβασε πολλές φορές οκτάβα χθες κατά τις παρεμβάσεις του. Πολλοί ξέφυγαν από το θέμα αφού δεν άφησαν ούτε τον Μαδούρο ήσυχο, αλλά ο εκ του ΛΑΟΣ ορμώμενος και στεγαζόμενος εντός της ΝΔ πλέον Άδωνης Γεωργιάδης μόνον θερμοπληξία δεν έπαθε από το βήμα της Βουλής.

Αλλά όπως και ο ιδεολογικός του συνοδοιπόρος, πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο Άδωνης Γεωργιάδης «αθώωσε» σε παρέμβασή του τον πρώην ισχυρό άνδρα της Novartis Hellas, Κωνσταντίνο Φρουζή.

Ήταν τέτοιο το μένος του πρώην υπουργού Υγείας και νυν Ανάπτυξης και Επενδύσεων που στην υπεράσπισή του, για να δείξει πως τον πνίγει το δίκιο έμπλεξε και τον Παττακό και τον Βελουχιώτη ουρλιάζοντας (κυριολεκτικά) υπέρ… του κοινοβουλευτισμού!

Κατά το τηλεοπτικό show ο Άδωνης Γεωργιάδης αθώωσε πανηγυρικά τον Κωνσταντίνο Φρουζή, λέγοντας (ουρλιάζοντας) μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Φρουζής έχει κριθεί αθώος σε πρώτο και δεύτερο βαθμό». 

Τελικά γιατί η Novartis Hellas κατέβαλε 310 εκατομμύρια στις ΗΠΑ;

Απορίες που η ΝΔ προσπαθεί να ξεχάσει…

Δείτε το βίντεο στο 18:05

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter