Όταν ο Άδωνης «έσκουζε» για τα 12 ν.μ. αλλά… τότε ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Όταν ο Άδωνης «έσκουζε» για τα 12 ν.μ. αλλά… τότε ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Στη Νέα Δημοκρατία κάνουν τα πάντα για να ξεπερνούν τους εαυτούς τους. Δυστυχώς, επί τα χείρω. Επί ΣΥΡΙΖΑ, σύσσωμη η ΝΔ είχε φροντίσει, συνεπικουρούμενη από τα φιλικά της ΜΜΕ, να επιτεθεί στην τότε κυβέρνηση και στον υπουργό των Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, για το θέμα των 12 ναυτικών μιλίων.

Φυσικά, σε αυτό το στείρο αντιπολιτευτικό κρεσέντο, βρίσκεται σε περίοπτη θέση -πώς θα μπορούσε να λείπει άλλωστε;- ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος κατηγορούσε ευθέως την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «Μεγάλη ζημιά που ξεχώρισε ο Κοτζιάς το Ιόνιο από το Αιγαίο για τα 12 μίλια. Μεγάλη ζημία και η απόφαση του Κοτζιά γιατί ξεχώριζε το Αιγαίο απότ ο Ιόνιο. Λάθος, γιατί έτσι αναγνωρίζεις την ιδιαιτερότητα του Αιγαίου και άρα αναγνωρίζεις ότι η Τουρκία έχει διεκδικήσεις εκεί. Και αυτό δεν πρέπει να το κάνεις» ισχυριζόταν ο Άδωνις Γεωργιάδης στις 26 Οκτωβρίου 2018. «Αποδέχονται ότι το Αιγαίο είναι μια ειδική περίπτωση» έλεγε και ο Θανάσης Πλεύρης για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια.

Δείτε επίσης: Όταν η Νέα Δημοκρατία χρησιμοποιούσε την επέκταση των 12 μιλίων στο Ιόνιο για να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Οι ακροδεξιοί της ΝΔ ήταν πιο κατηγορηματικοί. Θα έπρεπε να είναι και πιο διορατικοί ωστόσο…

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=WuFwRkhaoDI

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter