Όταν ο Άδωνης μπλέκει τη θεσμική του θέση με τις «business» του!

Όταν ο Άδωνης μπλέκει τη θεσμική του θέση με τις «business» του!

Μπορεί να έχει αποψιλωθεί από το χαρτοφυλάκιό του (ο ίδιος δεν το παραδέχεται) αλλά ο Άδωνης Γεωργιάδης, τύποις υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, φροντίζει σίγουρα για τις προσωπική του επιχειρηματικότητα.

Κατά της διάρκεια του lockdown διαφήμισε την «Ελληνική Αγωγή» της οποίας προΐσταται και συχνά-πυκνά εξακολουθεί να την προβάλει από τις προσωπικές του σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα, επωφελούμενος προφανώς από τη θεσμική του θέση.

Λίγο μετά την τραγωδία στην Εύβοια, στην οποία αφιέρωσε τέσσερις γραμμές στο Twitter, γενικόλογες βεβαίως, κάνει retweet τις προσωπικές του δουλειές και την προώθηση ενός καλοκαιρινού μαθήματος – με αντίτιμο βέβαια:

Όπως βλέπουμε στη σελίδα του στο Twitter:

http://camp.ellinikiagogi.gr Το μοναδικό θερινό διαδικτυακό πρόγραμμα, ενεργό και τον Αύγουστο! Μυθολογία, παραδόσεις, παιδική λογοτεχνία και παιχνίδια εμπνευσμένα από τον ελληνικό πολιτισμό περιμένουν τα παιδιά για δημιουργικές δραστηριότητες όλο το καλοκαίρι! https://ellinikiagogi.gr/kalokairi-e-summer-camp/

Για την καταστροφή στην Εύβοια, προτίμησε μια εξ αποστάσεως ανάρτηση:

Η φυσική καταστροφή στην Εύβοια, όπως φαίνεται και από τις φωτό, είναι βιβλικών διαστάσεων. Το @MinDevGR αναμένει την εκτίμηση των ζημιών και θα βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί. Οι σκέψεις όλων μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων.

Αντίθετα βέβαια για το ελληνοτουρκικό φροντίζει να μας ενημερώνει, αν και βέβαια δεν είναι καν στο χαρτοφυλάκειό του…

Απορίας άξιο είναι γιατί εκμεταλλεύεται την θεσμική του θέση για τις ιδιωτικές του δραστηριότητες…

Προφανώς για έναν νεοφιλελεύθερο δεν υπάρχει καμία σαφής διαφοροποίηση…

Μπορεί ωστόσο να κοιτάζει το μέλλον και να επενδύει σε θέσεις εκτός πολιτικής…

Υ.Γ. Για την ιστορία παρουσιάζουμαι τον κατάλογο χρεώσεων της Ελληνικής Αγωγής. Για καλύτερη ενημέρωσή σας προσφέρεται και η ιστορία του εμφυλίου μόνον για 50 ευρώ από τον ίδιο τον Άδωνη Γεωργιάδη, πρώην ΛΑ.Ο.Σ., νυν ΝΔ επιρροής Αντώνη Σαμαρά…

Για τους μερακλήδες υπάρχει και μάθημα ρητορικής με τον Άδωνη Γεωργιάδη! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter