Όταν ο Άδωνης χωρίζει τους πολίτες σε… πιστούς και άπιστους (Video)

Όταν ο Άδωνης χωρίζει τους πολίτες σε… πιστούς και άπιστους (Video)

Σχολεία κλείνουν, πολιτιστικές εκδηλώσεις ακυρώνονται, υπό τον φόβο της εξάπλωσης του Covid-19, τη στιγμή που η κριτική του κόσμου καλά κρατεί απέναντι στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου να υποστηρίξει πως ο κορονοϊός δε μεταδίδεται με τη θεία κοινωνία. Ωστόσο, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, ο Άδωνης Γεωργιάδης επιλέγει να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα προσπαθώντας να… χωρίσει τους πολίτες σε καλούς και κακούς χριστιανούς…

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνης Γεωργιάδης, εναρμονιζόμενος πλήρως με τη γραμμή της εκκλησίας, είπε: «Όλη αυτή η ιστορία έχει αρχίσει και γίνεται ενοχλητική. Διάφοροι που έχουν προφανές κόμπλεξ και μίσος κατά της εκκλησίας, παίρνουν ένα σοβαρό πρόβλημα όπως η μετάδοση του ιού, και βγάζουν όλη τη χολή τους. Μην κοροϊδευόμαστε».

«Την εκκλησία εγώ την εμπιστεύομαι, έχει υπεύθυνη κρίση και ο Αρχιεπίσκοπος και η Ιερά Σύνοδος, θα σταθμίσουν τα δεδομένα και θα πουν στους πιστούς αυτό που πρέπει», ενστερνιζόμενος προφανώς την άποψη της Ιεράς Συνόδου πως ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται με τη θεία κοινωνία, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα υποστηρίζει η επιστημονική κοινότητα.

Έτσι, ο υπουργός, που θα έπρεπε να υπολογίζει πρωτίστως τη δημόσια υγεία και την προστασία των πολιτών, επιχειρεί με διχαστικό λόγο να χωρίσει τον κόσμο σε… πιστούς και μη, μεταφέροντας τη συζήτηση μακριά από το ουσιαστικό πεδίο. Επίσης, να θυμίσουμε πως ο Άδωνης Γεωργιάδης, έχει διατελέσει υπουργός Υγείας…

Τόσο πολύ άρεσε στον Άδωνη Γεωργιάδη η διατύπωση του που την ανέβασε μόνος του στο Twitter:

Ωστόσο, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μετά το 14:18, επιτίθεται στον Ανδρέα Πετρόπουλο της «Αυγής» ρωτώντας «πιστεύετε; εσύ ο Πετρόπουλος πιστεύεις στη θεία ευχαριστία. Άσε να τα λύσουμε εμείς αυτά τα θέματα. Κάθε φορά που ένας ΣΥΡΙΖ-αίος μιλάει για τη θεία ευχαριστία, εκνευριζόμαστε. Οι άθεοι να μείνουν  μόνοι τους, όχι με εμάς».

Μάλιστα, καταλήγει λέγοντας: «Για θέματα πίστης, με έναν άνθρωπο που δηλώνει άθεος, δε μιλάω», αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter