Όταν ο Άδωνις δεν μπορούσε να κρατήσει τα γέλια του για τον Κυριάκο (Video)

Όταν ο Άδωνις δεν μπορούσε να κρατήσει τα γέλια του για τον Κυριάκο (Video)

Δίπλα στο όνομά του ένα σύγχρονο λεξικό θα μπορούσε να έχει πολλά λήμματα. Το “πολιτικός κωλοτούμπας” είναι ένα από τα επικρατέστερα. Ο ΄Αδωνις Γεωργιάδης, εκτός από …πολυδιάστατος είχε πάντοτε και βήμα. Και όταν δεν του έφτανε το βήμα που απλόχερα τού προσέφεραν, από τη δική του εκπομπή, ανάμεσα σε αρχαίους, έριχνε κι έναν δεκάρικο για τον εκάστοτε πολιτικό του αντίπαλο.

Το καλοκαίρι του 2011 ο αγαπημένος των τηλεπωλήσεων, και καθηγητής ρητορικής, Άδωνις, την εποχή που ήταν ακόμη φίλος, οπαδός και υμνητής του Γιώργου Καρατζαφέρη, μίλησε εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της πολιτικής απόφασής του, να επιστρέψει το βουλευτικό αυτοκίνητο, στο πλαίσιο της πολιτικής του για τη μείωση των βουλευτικών προνομίων.

Ο έμπειρος τηλεπωλητής, βουλευτής, αντιπρόεδρος – σήμερα – Άδωνις Γεωργιάδης βγάζει το λογύδριο του στην κάμερα. Προσπαθεί να κρατήσει τον τόνο του ήπιου, μεγαλόκαρδου ηγέτη. Όμως ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει στον εαυτό του και αλλά ούτε και στο κοινό που απευθύνεται. “Μη νομίσουν ότι τα λέω σοβαρα”, προφανώς σκέφτεται και αφήνει το μειλίχιο ύφος και αρχίζει το κράξιμο και ξεσπάει λοιπόν σε απίστευτα γέλια! Αφού τα έχει “χώσει” στον μετέπειτα “αρχηγό του”

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter