Όταν ο Αντετοκούνμπο κάρφωσε στα… μούτρα του Κουφού (Video)

Όταν ο Αντετοκούνμπο κάρφωσε στα… μούτρα του Κουφού (Video)

Η συνάντηση των Μπακς με του Κινγκς, που κατέληξε με θρίαμβο για την ομάδα του Μιλγουόκι, ήταν και μία… ελληνική μονομαχία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (έπαιξε 30 λεπτά) από τη μία, που με triple double οδήγησε σε θρίαμβο την ομάδα και ο Κώστας Κουφός (αγωνίστηκε 16 λεπτά) από την άλλη που επιχείρησε να βοηθήσει την ομάδα του Σακραμέντο σε μία πέμπτη στη σειρά νίκη, χωρίς όμως τελικά να συμβεί αυτό.

Πέρα όμως από το νικητή της αναμέτρησης, και η «άτυπη κόντρα» των δύο Ελλήνων είχε σαφή κερδισμένο, καθώς ο Giannis κάρφωσε στα… μούτρα του Κουφού στην πιο θεαματική φάση της αναμέτρησης.

https://www.facebook.com/milwaukeebucks/videos/986418164899696/

Μετά το τέλος του αγώνα, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Αντετοκούνμπο γι αυτή την ιδιαίτερη συνάντηση.

«Είναι σπουδαίος άνθρωπος, ένα εξαιρετικό παιδί. Έχω γνωρίσει την οικογένειά του. Έχω γνωρίσει τη μητέρα του. Είναι φίλος μου, είναι συμπατριώτης μου. Θα είναι κάπως αμήχανο όταν επιστρέφουμε στην Ελλάδα και μιλήσουμε ξανά, αλλά πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις, τη δουλειά σου», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που τόνισε για το παιχνίδι: «Ήταν φανταστικό, ήταν καταπληκτικό. Θα πρέπει να συνεχίσω να εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter