Όταν ο «άριστος» Μαντούβαλος έβαλλε κατά της κυβέρνησης για την… εγκληματικότητα (Video)

Όταν ο «άριστος» Μαντούβαλος έβαλλε κατά της κυβέρνησης για την… εγκληματικότητα (Video)

Άλλη μία καταδικαστική απόφαση για τον Κυριάκο Μαντούβαλο, πολιτικό φίλο των Κυριάκου Μητσοτάκη, Βαγγέλη Μαρινάκη και σία, και αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν, που επιτίθεται στην κυβέρνηση για την… εγκληματικότητα.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις που έκανε πέρσι τέτοιον καιρό στην εκπομπή «Ακραίως» στο ΣΚΑΪ, όπου καταφερόταν εναντίον της κυβέρνησης, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τους κουκουλοφόρους αναφέροντας πως «η κυβέρνηση έχει αδρανοποιήσει την αστυνομία».

Την ίδια μέρα μάλιστα είχε αναφερθεί στο τεράστιο σκάνδαλο της Novartis, λέγοντας πως έχουν γίνει παραλείψεις σε πρόσωπα με «επιλεκτικό, απαράδεκτο και ελεεινό τρόπο και βλάπτουν το δημοκρατικό μας σύστημα».

Φτάνοντας σε δυσθεώρητα ύψη υποκρισίας, ο Πέτρος Μαντούβαλος ανερυθρίαστα δήλωνε πως: «Με την κάλυψη των αμερικανικών αρχών και μια πρόχειρη εδώ έρευνα παραπέμφθηκαν τόσο άτομα».

Φαίνεται πως αποτελεί κοινή συνισταμένη όλων των προσώπων στο στενό περιβάλλον της ηγεσίας της ΝΔ, να εμπλέκονται σε κακουργηματικές πράξεις αλλά να «ποιούν τη νήσσαν» και να ξέρουν να βάλλον μόνο κατά της κυβέρνησης…

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος στον οποίο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 13 ετών για την υπόθεση παραδικαστικού κυκλώματος στην οποία εμπλέκεται, έχει το θράσος να μιλάει για νομιμότητα…

Αξίζει ασφαλώς να υπενθυμίσουμε πως ο Πέτρος Μαντούβαλος ήταν ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου, όπως επίσης και ο δικηγόρος των δύο αστυνομικών του Α.Τ Ομόνοιας που συνελήφθησαν για παράβαση καθήκοντος, μετά από μήνυση του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι που απώλεσε την δικηγορική του ιδιότητα μετά την (πρώτη) αμετάκλητη καταδίκη του για κακούργημα, όπως είχε κάνει σαφές σε ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά.

Χαρακτηριστικό δείγμα της λογικής του Πέτρου Μαντούβαλου είναι και το βίντεο που ακολουθεί από άλλη εμφάνιση του στην εκπομπή «Ακραίως», στο οποίο επιτίθεται (ξανά) στην κυβέρνηση σχετικά με την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, ενώ στη συνέχεια, και με αφορμή το περσινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, είχε δηλώσει αναφερόμενος στον Ιβάν Σαββίδη: «Το όπλο τι το ήθελες; Δεν σου έφτανε το πρωτάθλημα που σου δίνει ο Τσίπρας;»

Μπορείτε να ακούσετε την τοποθέτηση του Πέτρου Μαντούβαλου από το 18:50′ του βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter