Όταν ο Αρκάς είχε την «τιμή» να τον επικαλεστεί ο… Παναγιώταρος

Όταν ο Αρκάς είχε την «τιμή» να τον επικαλεστεί ο… Παναγιώταρος

«Τα στερνά τιμούν τα πρώτα», λέει μια λαϊκή παροιμία που μπορεί άνετα να περιγράψει την συντηρητική, έως και ακροδεξιά ενίοτε, στροφή του Αρκά.

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια ο δημοφιλής σκιτσογράφος επιδίδεται, άλλοτε με έξυπνες ατάκες και καυστικό χιούμορ, ομολογουμένως, άλλοτε όμως ανεπιτυχώς, σε επιθέσεις προς την Αριστερά, υιοθετώντας όλη τη ρητορική του λεγόμενου «ακραίου κέντρου».

Τελευταία ο Αρκάς δημιούργησε ένα σκίτσο με το οποίο επιδιώκει να «αποκαλύψει» τι κρύβεται πίσω από τον νόμο για τη ταυτότητα φύλου, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για αποπροσανατολιστικό τρικ της κυβέρνησης για να ξεχαστούν τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η λογική του Αρκά, της υποβάθμισης ενός τόσο σοβαρού ζητήματος με μία συνομωσιολογική οπτική, φαίνεται πως άρεσε στον Ηλία Παναγιώταρο. Ο νεοναζί βουλευτής που είχε ταχθεί, όπως αναμενόταν, κατά του νομοσχεδίου με διάφορα επιχειρήματα επιπέδου… Χρυσής Αυγής, αναπαρήγαγε το σκίτσο του Αρκά με το σχόλιο «να εδώ ο Αρκάς εξηγεί γιατί έρχονται απανωτά νομοσχέδια για gay, μπάφους κ.λπ».

Κρίμα για τον δημοφιλή καλλιτέχνη, πρόκειται όμως για αναμενόμενο αποτέλεσμα των επιλογών του…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter