Όταν ο Βορίδης «τάιζε» προεκλογικά σανό τους ψηφοφόρους για το προσφυγικό (Video)

Όταν ο Βορίδης «τάιζε» προεκλογικά σανό τους ψηφοφόρους για το προσφυγικό (Video)

Είναι πλέον απίστευτος ο αριθμός των προεκλογικών δηλώσεων σε κατάσταση ακροδεξιού παροξυσμού των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις δηλώσεις τους μετά την υπουργοποίησή τους. Απλά και μόνον για ψηφοθηρία! 

Λαμπρά παραδείγματα η σειρά των ακροδεξιών στελεχών του κόμματος με τον Μάκη Βορίδη, νυν υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο οποίος πριν τις εκλογές έβλεπε στο προσφυγικό ένα… σχέδιο «εκρίζωσης ταυτοτήτων», όπως έλεγε, «ένα εθνομηδενιστικό σχέδιο για να πληγεί η χώρα».

Δεν δίστασαν να ρίξουν όλο το ακροδεξιό τους δηλητήριο, σε μια προσπάθεια χειραγώγησης συνειδήσεων για κομματικά και μόνον οφέλη…

Τι έλεγε τότε ο Μάκης Βορίδης , όπως φαίνεται στο ένα μέρος του βίντεο:

«Ήρθα ως περήφανος δεξιός να μιλήσω σε περήφανους δεξιούς.

Προσέξτε τι σας λέω. Για να ενοποιήσουν ένα εθνομηδενστικό σχέδιο, ένα σχέδιο εκρίζωσης ταυτοτήτων – αποφάσισαν και εκτέλεσαν τις ανεξέλεγκτες λαθρομεταναστευτικές ροές από τις οποίες έχει πληγεί επλήγη πρωτίστως και κυρίως η Κως. Προφανώς δεν τους έγινε κατά λάθος δεν τους ξέφυγε… Δεν είναι ότι δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. »

Αντίθετα τώρα και αφού ξεγέλασαν προεκλογικά ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρει το αυτονόητο:

«Προφανώς οι μεταναστευτικές πιέσεις, και το τι γίνεται στη Συρία δεν είναι θέμα ελληνικό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ’ αυτού…»

Δεν έχει σημασία η πολιτική ατιμία, το κομματικό κέρδος μετράει! Δεν δίστασαν μπροστά σε τίποτα! 

https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1191358751049224192

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter