Όταν ο «δημοκράτης» πρώην σύμβουλος του Τραμπ ήταν σε εκδήλωση με τον Μητσοτάκη (Video)

Όταν ο «δημοκράτης» πρώην σύμβουλος του Τραμπ ήταν σε εκδήλωση με τον Μητσοτάκη (Video)

Σάλο έχει προκαλέσει η διατύπωση που επέλεξε ο πρώην στενός συνεργάτης του Τραμπ, Στιβ Μπάνον, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Athens Democracy Forum με ομιλητές -μεταξύ άλλων- τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που… καλεί σε αποκεφαλισμούς αντιπάλων και να καρφωθούν τα κεφάλια τους σε ξύλα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο podcast του «Τhe War Room» ο πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Ρεπουμπλικανού προέδρου, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο με την κατηγορία της υπεξαίρεσης χιλιάδων δολαρίων με πρόσχημα την ανέγερση του περιβόητου τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, επέλεξε να εκστομίσει μία ατάκα που δεν… αναβλύζει -στα σίγουρα- δημοκρατία.

Είπε ότι θα ταίριαζε περισσότερο να τοποθετήσουν τα κεφάλια τους σε πασσάλους, παρά απλώς να τους αποπέμψουν. «Η δεύτερη θητεία  θα ξεκινήσει με την αποπομπή του Ρέι (διευθυντή του FBI), με την αποπομπή του Φάουτσι. Όχι, θα πάω ένα βήμα βήμα παραπέρα, αλλά ο Πρόεδρος είναι καλόκαρδος και καλός άνθρωπος. Εγώ θα γύριζα πίσω στην εποχή των Τιδόρ στην Αγγλία. Θα έβαζα τα κεφάλια τους σε πασσάλους στις δύο γωνίες του Λευκού Οίκου ως προειδοποίηση στους ομοσπονδιακούς γραφειοκράτες “ή θα ακολουθήσετε το πρόγραμμα ή φεύγετε”».

Από την πολύ Δημοκρατία θα… πάθουν τίποτα…

https://www.youtube.com/watch?v=HC1EfpfCv18

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter