Όταν ο Φουρθιώτης ανακάλυψε τον κορονοϊό τον Νοέμβριο και ο Πέτσας τον… πλήρωσε

Όταν ο Φουρθιώτης ανακάλυψε τον κορονοϊό τον Νοέμβριο και ο Πέτσας τον… πλήρωσε

Πήραν φωτιά τα μπατζάκια του Φουρθιώτη από χτες που αποκαλύψαμε ότι το protieidisinews@blospot.com παρίστανε το σάιτ έχοντας ουσιαστικά μόνο μία «είδηση»: Τη διαφήμιση της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» που με… «αντικειμενικά» και «δεοντολογικά» κριτήρια του έδωσε ο Πέτσας προς δόξαν της αντίληψης του πελατειακού κράτους των «κολλητών».

Έσπευσε λοιπόν να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του και να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ανεβάζοντας όλο το απόγευμα χτες διάφορα κείμενα με ετεροχρονισμένες ημερομηνίες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δείξει ότι το ανύπαρκτο «σάιτ» είχε παρουσία, ώστε να καλυφτεί αυτός και να καλύψει τις… γαλαντομίες του Πέτσα.

Αλλά όπως λέει και ο λαός, αγαπά ο θεός τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη! Έτσι στη βιασύνη τους να θολώσουν τα νερά διαπράττουν συνεχώς νέα λάθη, καθώς βάζουν κείμενα για τον κορονοϊό σε ημερομηνίες που κανείς μας δεν γνώριζε ότι υπάρχει τέτοιος ιός και πολύ περισσότερο πανδημία.

Ένα απλό παράδειγμα: με ημερομηνία 1η Νοεμβρίου… 2019 το «δεοντολογικό» κατά τον Πέτσα «σάιτ» έχει, προφανώς σε παγκόσμια… αποκλειστικότητα, ρεπορτάζ με τίτλο «Πτήσεις-φαντάσματα: Γιατί ο ουρανός είναι γεμάτος άδεια αεροπλάνα» με το οποίο –προ πανδημίας!- ο εκλεκτός του μητσοτακικού «επιτελικού κράτους» Μένιος Φουρθιώτης μας ενημερώνει ότι «η εξαφάνιση των επιβατών συνδέεται με την πανδημία του κορονοϊού και όχι άδικα» και ότι «πριν από την πανδημία του κορονοϊού, τα συνολικά έσοδα για το πρώτο τρίμηνο του 2020 αναμενόταν να φθάσουν σχεδόν τα 39,5 δισ. δολάρια. Η ACI εκτιμά τώρα απώλεια εσόδων ύψους τουλάχιστον 4,3 δισ. δολαρίων»!!

Οπότε με τέτοια… αντικειμενικότητα και δεοντολογία εξηγείται πως αυτό και τα άλλα ανύπαρκτα σάιτ βρέθηκαν να χρηματοδοτούνται από τον Πέτσα δηλαδή από το ίδιο το Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης

Ο Πέτσας έδωσε διαφήμιση σε blog του Μένιου Φουρθιώτη που δημιουργήθηκε γι΄αυτό τον σκοπό

Πήρε φωτιά το πληκτρολόγιο του Φουρθιώτη μετά την αποκάλυψη του Documento

Αυτοί που ήταν έτοιμοι να δώσουν 200.000 στο Μακελειό… έδωσαν τελικά στον Φουρθιώτη!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter