Όταν ο Καραμανλής αιφνιδίασε τον Άδωνη

Όταν ο Καραμανλής αιφνιδίασε τον Άδωνη

Μια «αναπάντεχη» συνάντηση είχαν ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Κώστας Καραμανλής, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιου Δημοσχάκη.

Σύμφωνα με το «Έθνος» ο Άδωνης Γεωργιάδης μπήκε αργοπορημένος και λαχανιασμένος στην αίθουσα, και ψάχνοντας κάπου να καθίσει, βρέθηκε σε μια καρέκλα την οποία είχε «αφήσει» πριν λίγη ώρα ο Δ. Κυριαζής, που εκείνη τη στιγμή απηύθυνε χαιρετισμό ως πρώην πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

Δίπλα στον Άδωνη Γεωργιάδη, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, στεκόταν ο Κώστας Καραμανλής, τον οποίο και δεν χαιρέτησε έστω και τυπικά, προκαλώντας ερωτηματικά σε όσους παρατήρησαν το περιστατικό. «Λες να μη μιλάνε;» διερωτήθηκαν αρκετοί. Τότε τη λύση ανέλαβε να δώσει ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος σκούντηξε τον Άδωνη Γεωργιάδη και του είπε «Άδωνη, τι γίνεται;», κοιτώντας τον αυστηρά. Μόλις ο αντιπρόεδρος κατάλαβε ποιος του είχε μιλήσει τινάχτηκε από τη θέση του, έβγαλε μια κραυγή έκπληξης και έσπευσε να ασπαστεί με θέρμη τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος και συμπλήρωσε: «Τέτοια κάνεις και θα λένε πως δεν μιλάμε…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter