Όταν ο κάθε υπουργός λέει το δικό του!

Όταν ο κάθε υπουργός λέει το δικό του!

Και βέβαια μπορούν να λένε τις απόψεις τους, μόνον που στην συγκεκριμένη περίπτωση, με τις τόσες αστοχίες και τα λάθη της κυβέρνησης, είναι καλύτερο οι υπουργοί να περιορίζονται, να ακούν τους ειδικούς και να αναμένουν τις κεντρικές αποφάσεις, μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ίσως και να είναι πιο προσεκτικοί στα «ναι» και τα «όχι» τους.

Ίσως και να μην παίζουν τις ψήφους προσπαθώντας να ικανοποιήσουν εκλογικές πελατείες τους, να κάνουν τους καλούς ή τους κακούς.

Αφορμή η δήλωση του Μάκη Βορίδη ο οποίος «αποφάσισε» να πει όχι στην επιβολή ακόμα και τοπικού lockdown, ακόμα και αν έχει χαρακτηριστικά τοπικής καραντίνας.

Και όλα αυτά όταν φαίνεται πως η εικόνα αναστρέφεται, που δεν γνωρίζουμε πότε και δυστυχώς «αν» αποκτήσουμε μια ανοσία της αγέλης, με δεδομένο όχι μόνον το αντιεμβολιαστικό κίνημα αλλά κυρίως αν πράγματι υπάρχει η ροή εμβολίων.

«Δεν είναι δυνατό να επιστρέψουμε σε lockdown γιατί πράγματι αυτό δεν το αντέχει η οικονομία. Πια οι παρεμβάσεις υποστήριξης έχουν ένα στοχευμένο χαρακτήρα, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη», είπε μιλώντας στον ANT1.

«Ειδικά όταν έχουμε στα χέρια μας το εμβόλιο, επειδή κάποιοι κάνουν την επιλογή τους. Αυτή η επιλογή δεν μπορεί να βαρύνει το κοινωνικό σύνολο. Δεν είναι δυνατό αλλά ούτε και θα γίνει ένα καθολικό lockdown».

«Είμαι εναντίον του lockdown από εδώ και πέρα» διεμήνυσε ο υπουργός Εσωτερικών, κάνοντας το δικό του εκβιασμό.

Όλα ωραία, αλλά επειδή κάθε φορά λένε και… ξελένε, παίρνουν μέτρα και την επόμενη βδομάδα αναστέλλονται λόγω των εξελίξεων, μήπως να περιόριζαν τις μεγαλοστομίες τους;

Γιατί το «έτσι χωρίς πρόγραμμα» δεν τους βγήκε ως τώρα. Γιατί να τους βγει στο μέλλον;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter