Όταν ο κατήγορος βουλευτής της Ν.Δ, Δημήτρης Μαρκόπουλος υμνούσε σε άρθρο του τη Novartis

Όταν ο κατήγορος βουλευτής της Ν.Δ, Δημήτρης Μαρκόπουλος υμνούσε σε άρθρο του τη Novartis

Με ένα πρωτοσέλιδο αφιερωμένο στο βουλευτή της ΝΔ και μέλος της Προκαταρκτικής, Δημήτρη Μαρκόπουλο, κυκλοφορεί σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» με τίτλο «Υμνητής της Novartis ο κατήγορος βουλευτής της ΝΔ».

Στις λεπτομέρειες του δισέλιδου ρεπορτάζ, που υπογράφει η Άντα Ψαρρά, σημειώνεται ότι δικό του άρθρο περιέχεται μέσα στα έγγραφα της αμερικανικής δικογραφίας, που διαβιβάστηκαν στην Προανακριτική. Πρόκειται για ένα μεγάλο, διθυραμβικό ρεπορτάζ του επιχειρηματικού ένθετου της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ‘Business Stories’ στις 16/6/2010, το οποίο αποτύπωνε, σύμφωνα με την «Εφ. Συντακτών», την προσπάθεια του ισχυρού άνδρα της Novartis να βρει «θεραπεία για την αγορά του φαρμάκου»!

Ειδικότερα, ολόκληρο το δημοσιευμένο κείμενο του κ. Μαρκόπουλου στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», περιείχε απόσπασμα που βρέθηκε στα γραφεία της Novartis και στη συνέχεια διαβιβάστηκε στο FBI. Πρόκειται για πρωτόλειο κείμενο, με διορθώσεις και τέσσερις διαφορετικούς (υποψήφιους) τίτλους. Ακολουθούσε η υπογραφή και το e-mail του Δ. Μαρκόπουλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter