Όταν ο Κιμ γιορτάζει με πολλά όπλα, αληθινά πυρά και Mercedes! (Photos)

Όταν ο Κιμ γιορτάζει με πολλά όπλα, αληθινά πυρά και Mercedes! (Photos)

Κοντά στα Σύνορα με τη Νότια Κορέα γιορτάζει η “Βόρεια” τα 85 χρόνια της ίδρυσής της με πολλά πυρά, ασκήσεις και απειλές.

Η Νότια Κορέα επιβεβαίωσε σήμερα ότι η Βόρεια Κορέα πραγματοποιεί ευρείες στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά γύρω από την πόλη Ουονσάν.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Νότιας Κορέας ανέφερε σε μια σύντομη ανακοίνωσή του ότι οι στρατιωτικές ασκήσεις της Πιονγκγιάνγκ διεξάγονταν σήμερα το απόγευμα, τοπική ώρα. «Ο στρατός μας παρακολουθεί στενά τις κινήσεις του βορειοκορεατικού στρατού», επισημαίνεται.

Οι στρατιωτικές αυτές ασκήσεις, με συμβατικά πυρά, πραγματοποιούνται με την ευκαιρία της επετείου των 85 ετών από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Βόρειας Κορέας.

Και όλα είναι αληθινά, κάτι παραπάνω από ασκήσεις, όπως και τα πολυτελή γερμανικά αυτοκίνητα Mercedes με τα οποία μετακινείται ο ηγέτης και όχι μόνον…

Μετά την άσκηση, τα στρατεύματα ορκίστηκαν πίστη στον Κιμ Γιονγκ Ουν, υποσχόμενοι να «γίνουν 10 εκατομμύρια όπλα και 10 εκατομμύρια βόμβες» για να τον υπερασπίσουν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter