Όταν ο Κυμπουρόπουλος ζήτησε βοήθεια από τον ΙΣΑ και ο Πατούλης του την αρνήθηκε!

Όταν ζήτησε βοήθεια από τον ΙΣΑ του την αρνήθηκαν και τώρα ο Γιώργος Πατούλης θυμήθηκε να στηρίξει τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο αφού έσπευσε να κινήσει αυτεπάγγελτα πειθαρχικές διαδικασίες κατά του Παύλου Πολάκη επειδή «τόλμησε» να απαντήσει στο διαδίκτυο σε σχόλιο μέλους του ΙΣΑ.

Να πάρουμε την ιστορία από την αρχή.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ζήτησε τη βοήθεια του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας -και καλά έκανε- προκειμένου να μπορεί να πληρώνει την βοηθό του στο νοσοκομείο. Όπως αναφερόταν στην ημερήσια διάταξη του ΙΣΑ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ ζήτησε από τον ΙΣΑ «να μεριμνήσει για την μηνιαία πληρωμή της βοηθού που εργάζεται μαζί του στο νοσοκομείο και καλύπτεται μισθολογικά αποκλειστικά από τον ίδιο, λόγω του ότι δεν υπάρχει σχετική κρατική υποστήριξη. Το ποσό που πληρώνει την προσωπική βοηθό του είναι 800 ευρώ χωρίς ασφάλιση».

Η νομική υπηρεσία έθεσε το θέμα στην κρίση του Δ.Σ του ΙΣΑ με το σκεπτικό ότι έχει την ελευθερία να διαχειρίζεται την περιουσία του.

Και ο Ιατρικός Σύλλογος με πρόεδρο τον Γιώργο Πατούλη αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου για πληρωμή του μηνιαίου μισθού της βοηθού του, αποφασίζοντας να του δώσει ένα εφάπαξ βοήθημα 1000 ευρώ. Ο κ. Κυμπουρόπουλος μετά από αυτή την απόφαση αρνήθηκε να εισπράξει το εφάπαξ ποσό των 1000 ευρώ.

Αιδώς λοιπόν κύριοι, καθώς όταν εκείνος ζητούσε τη στήριξή σας εσείς του γυρίσατε την πλάτη αλλά τώρα κάνετε προεκλογικά παιχνίδια στην πλάτη του…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.