Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευαγγελιζόταν δήθεν μικρό υπουργικό που… δεν είχαν λόγο ύπαρξης οι αναπληρωτές (Video)

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευαγγελιζόταν δήθεν μικρό υπουργικό που… δεν είχαν λόγο ύπαρξης οι αναπληρωτές (Video)

Ε, εντάξει, δεν πέφτουμε και από τα σύννεφα. Όταν ο Κυρ. Μητσοτάκης «δεσμεύεται απέναντι στον ελληνικό λαό» τα μικρόφωνα και οι κάμερες οφείλουν να καταγράφουν. Για να… έχουμε να θυμόμαστε.

Πριν τις εκλογές του Ιουλίου 2019, ο Κυρ. Μητσοτάκηςμας ενημέρωνε μέσω του Alpha πόσο πολύ του προκαλούσε αποστροφή η εικόνα των τεράστιων κυβερνητικών σχημάτων και κατηγορούσε τους… καρεκλοκένταυρους που «παίρνουν μία καρέκλα μόνο και μόνο για να κρατηθούν κομματικές ισορροπίες». Ε, λοιπόν, όσο και αν μοιάζει απίστευτο, εμείς θα συμφωνήσουμε με τον Κυρ. Μητσοτάκη!

Απλά, σε μία ακόμα περίπτωση φρόντισε να κάνει μία από τις πιο εντυπωσιακές κυβιστήσεις του. Καθώς τότε ευαγγελιζόταν: 

«Ζητώ από τους Έλληνες πολίτες σε αυτό να με εμπιστευτούν. Θα έχουμε μικρότερο υπουργικό σχήμα. Δεν θα υπάρχουν αναπληρωτές. Δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης. Ένα λειτουργικό και σφιχτό σχήμα», είπε μεταξύ άλλων πριν τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης.

Για μία ακόμα φορά χρησιμοποίησε ζήτησε από τους πολίτες να τον εμπιστευτούν και έκανε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό το οποίο είχε υποσχεθεί. Ούτε μικρά κυβερνητικά σχήματα έκανε ούτε κατήργησε τον ρόλο τον αναπληρωτών.

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως μετά τον σημερινό ανασχηματισμό, το νέο σχήμα απαρτίζεται από 57(!) και πέντε(!!) αναπληρωτές, που όπως έλεγε ο Κυρ. Μητσοτάκης… κάποτε «δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης».

Δείτε επίσης: Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Ούτε μικρό, ούτε ευέλικτο το σχήμα – Και με… αναπληρωτές

Το ίδιο… τροπάρι για «μικρό και ευέλικτο» κυβερνητικό σχήμα και μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Open:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter