Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ξανά τον εκλογικό νόμο (Video)

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ξανά τον εκλογικό νόμο (Video)

Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές των «γαλάζιων» τις τελευταίες ημέρες που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας αλλαγής του εκλογικού νόμου λίγο πριν τις κάλπες. Ο Γιάννης Οικονόμου, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Γιώργος Γεραπετρίτης έχουν ήδη αναφερθεί στην ανάγκη αλλαγής του προβάλλοντας το αφήγημα της σταθερότητας.

Ο ίδιος όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς σε συνέντευξη του στο παρελθόν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο είχε αρνηθεί κατηγορηματικά λέγοντας:

«Λέτε αν θα ξαναλλάξω τον εκλογικό νομό; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Είμαι ένας υπεύθυνος θεσμικός πολιτικός που έχει μάθει να πορεύεται με κανόνες».

Όπως φαίνεται όμως τα προβλήματα είναι τόσο πολλά πλέον για τον πρωθυπουργό που βρίσκεται σε αδιέξοδο γι αυτό και προσπαθεί με όποιο τρόπο μπορεί να κρατηθεί στην εξουσία ακόμα και με μια νέα αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού καυτηριάζει ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης μέσω twitter λέγοντας «Ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να αλλάξει ξανά τον εκλογικό νόμο που ο ίδιος ψήφισε! Αν το κάνει, παρά τις κατηγορηματικές δικές του διαψεύσεις, εκτός από λαθρακουστής, θα γίνει ο ορισμός της πολιτικής εξαπάτησης».

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter