Όταν ο Κυριάκος προέβλεπε ότι θα κοπεί κι άλλη σύνταξη – Διορατικότητα με φιλελεύθερο πρόσημο

Όταν ο Κυριάκος προέβλεπε ότι θα κοπεί κι άλλη σύνταξη – Διορατικότητα με φιλελεύθερο πρόσημο

Η αλήθεια είναι ότι η διορατικότητα είναι μεγάλο προσόν όχι μόνο για τους πολιτικούς.Όταν όμως οι ιδεολογικές παρωπίδες κρύβουν την πραγματικότητα τότε και η διορατικότητα πάει έναν ωραίο περίπατο. 

Κάπως έτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης: που προέβλεπε εκλογές από την επόμενη της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, και τώρα δεν αντέχει να έρθει αντιμέτωπος με τα μέτρα στήριξης πολιτών και οικονομίας που εξήγγειλε χθες ο Πρωθπουργός.

Τον Μάιο του 2017 ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βγει κι αυτός για “περίπτατο” στην Καλλιθέα. Πήγε σε ΚΑΠΙ, και γενικώς προσπαθούσε να φτιάξει το αντιΣΥΡΙΖΑ αφήγήμά του. 

Διαβάστε ακόμη: Χορήγηση 13ης σύνταξης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (Πίνακες)

Προσπαθώντας να “τρομάξει” για να δρέψει τους καρπούς του φόβου των ψηφοφόρων είχε πει τότε ότι «αυτοί που υπόσχονταν ότι θα δώσουν 13η σύνταξη, θα κόψουν και την 11η και την 12η. Η μείωση των συντάξεων θα αφορά παραπάνω από 1.000.000 συνταξιούχους. Και θα έχουμε και τη μείωση του αφορολόγητου. Άρα, θα σας κοπούν δυο συντάξεις. Μία από τη μείωση των συντάξεων και μία δεύτερη από το αφορολόγητο, γιατί για πρώτη φορά, θα χρειαστεί να πληρώσετε φόρο».Αυτή τη δήλωσή του είχε μεταδώσει το ΑΠΕ στις 11 Μαΐου του 2017, δύο χρόνια πριν. Είναι φανερό ότι …έβλεπε μπροστά ο Πρόεδρος του Άδωνη και του Βορίδη…!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter