Όταν ο Μητσοτάκης δεν θέλει την 13η σύνταξη και την ονομάζει «έκτακτο επίδομα» – Το ειρωνικό σχόλιο Γεροβασίλη

Όταν ο Μητσοτάκης δεν θέλει την 13η σύνταξη και την ονομάζει «έκτακτο επίδομα» – Το ειρωνικό σχόλιο Γεροβασίλη

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σήμερα στο Συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, έκανε μία ακόμα προσπάθεια για να αποδομήσει τις κυβερνητικές εξαγγελίες.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στη 13η σύνταξη λέγοντας πως ουσιαστικά πρόκειται για «έκτακτο επίδομα», καθώς η 13η σύνταξη στοιχίζει πάνω από 2 δισ. ευρώ. «Αυτό που ανακοινώθηκε από τον κ. Τσίπρα είναι κάτω από 1 δισ. Είναι ένα έκτακτο επίδομα» είπε.

«Εμείς δεν είμαστε αντίθετοι σε ένα επίδομα που μπορεί να ανακουφίσει. Το ερώτημα είναι αν αυτό μπορεί να είναι ο πυρήνας της οικονομικής μας πολιτικής και αν η έμφαση πρέπει να δοθεί σε υπερφορολόγηση που μειώνει τους ρυθμούς ανάπτυξης ή σε μια επιθετική μορφή μείωσης φόρων, έτσι ώστε αυτό που θα μένει στην τσέπη του συνταξιούχου θα είναι περισσότερο από αυτό που παίρνει σήμερα. Με το αφορολόγητο που έχει ψηφίσει ο κ. Τσίπρας, θα πάρει μία σύνταξη», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βάζοντας από την πίσω πόρτα τα εφιαλτικά του σενάρια.

«Ο ελιτισμός και οι μύχιες σκέψεις δεν κρύβονται», σχολίασε μέσω Τwitter η υπουργός Προστασίας του Πολίτη:

Επίδομα χαρακτηρίζει τη 13η σύνταξη ο #Κυριάκος_Μητσοτάκης, ενώ όταν το κόμμα του έκανε δεκάδες περικοπές στις συντάξεις ήταν αναγκαία μεταρρύθμιση. Ο ελιτισμός και οι μύχιες σκέψεις δεν κρύβονται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter