Διάγγελμα για τα... τρικάκια!

Όταν ο Μητσοτάκης διυλίζει τον Ρουβίκωνα και καταπίνει την ακροδεξιά (και όχι μόνον)

Μπορεί η χώρα να πέρασε και να προσπαθεί να ξεπεράσει τα δεινά της αλλά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει τις εμμονές του, όχι και τόσο αθώες, είναι αλήθεια.

Μπορεί η βία να έχει πρόσωπα και μορφές, μπορεί να είναι άμεση ή έμμεση. Μπορεί να είναι από σκληρή και αιματηρή έως ψυχολογική ή καλυμμένη με νόμους που διαλύει τους πολίτες…

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη όμως δεν υπάρχουν αυτά. Δεν υπάρχουν πολιτικές που φτωχοποίησαν κράτος και λαό –γιατί κι αυτό είναι βία-, δεν υπάρχουν θανατηφόρες (δυστυχώς) επιθέσεις ακροδεξιών σε πολίτες και μετανάστες, δεν υπάρχουν σκάνδαλα και μίζες που έριξαν έξω το καράβι, δεν υπάρχουν λίστες φοροφυγάδων και offshore…

Αντίθετα αγκαλιάζει, κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά με τις πολιτικές τοποθετήσεις του, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να κρατήσει το ακροδεξιό του αφήγημα: Αυτό της βίας των άκρων που γίνεται καραμέλα!

Και όπως έγινε το… γιαούρτι φονικό όπλο… έτσι και τα τρικάκια έγιναν φόβος και τρόμος…

Βούτυρο στο ψωμί του Μητσοτάκη έγιναν τα τρικάκια και οι μπογιές του Ρουβίκωνα που «τρομοκρατούν την κοινωνία»… 

Μπορεί να μην συγκινήθηκε άμεσα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από την επίθεση των ακροδεξιών στον εκλεγμένο δήμαρχο Θεσσαλονίκης (εξάλλου ο ίδιος προτιμά μη εκλεγμένους αντιπροέδρους) αλλά ένα διάγγελμα για τις μπογιές και τα τρικάκια το'κανε! (Video!!!)

Με κάθε Ρουβίκωνα βγάζει ανακοίνωση ο Μητσοτάκης και δεν προλαβαίνει να απαντήσει για τις offshore, τις χρηματοδοτήσεις και το βίο και την πολιτεία των στελεχών της παράταξής του

Και ο πρόεδρος της ΝΔ τα κάνει όλα τουρλού: «Απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης» μας είπε για την έφοδο του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ, επαναλαμβάνοντας το πολύπτυχο: Νόμος – Τάξη – Ασφάλεια.

Μόνον (ας του πει κάποιος) πως ο Νόμος –Τάξη - Ασφάλεια δεν επιτυγχάνεται με τη διαπλοκή, τη διαφθορά, τις offshore, τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και τον εναγκαλισμό με όλα τα οπισθοδρομικά και ακροδεξιά στοιχεία.

Και πιο επικίνδυνο από τα τρικάκια του κάθε Ρουβίκωνα είναι οι πολιτικές που κατέστρεψαν τη χώρα, τα τρωκτικά και η διαπλοκή που μαζί με τη διαφθορά μάσησαν τον πλούτο της χώρας…

Αυτά τα ξεχνάει ο κύριος Μητσοτάκης, γιατί αυτά –δυστυχώς –εκπροσωπεί! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.