Όταν ο Μητσοτάκης ειρωνευόταν το HOT DOC που αποκάλυψε την υπόθεση παιδεραστίας του Νίκου Γεωργιάδη (Video)

Όταν ο Μητσοτάκης ειρωνευόταν το HOT DOC που αποκάλυψε την υπόθεση παιδεραστίας του Νίκου Γεωργιάδη (Video)

Ήταν η εποχή που ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αντιμετώπιζε την υπόθεση του Πόθεν Έσχες, τα διπλά ΑΦΜ και τις αγορές οικοπέδων με το Χριστοφοράκο.

Τότε ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου, στο στούντιο του STAR και στην εκπομπή «Ενικός», για τις αποκαλύψεις του HOT DOC και την υπόθεση παιδεραστίας που αφορούσε τον Νίκο Γεωργιάδη,  τον οποίο καταδίκασε σήμερα το δικαστήριο.

Ο κ. Μητσοτάκης απέφυγε να μιλήσει επί της ουσίας, πήρε συναισθηματικό ύφος και απέφυγε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα ενώ ειρωνεύτηκε το HOT DOC, λέγοντας επί λέξει:

«Δεν είναι δα και οι New York Times»

Συγκεκριμένα, στην υποτιθέμενη απάντησή του, έκανε λόγο για κίτρινο τύπο, για μη «αναβάθμιση του πολιτικού διαλόγου» ενώ μίλησε επίσης και για έναν πανικόβλητο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος υιοθέτησε το δημοσίευμα ενός περιοδικού, το οποίο δεν «είναι και οι New York Times».

Και επειδή δεν είχε να πει τίποτα, κάτι το οποίο συνήθιζε και συνηθίζει, προχώρησε σε έναν «δεκάρικο» περί πανικόβλητου ΣΥΡΙΖΑ.

«Πραγματικά πρέπει να είναι πολύ πανικόβλητος ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ο ίδιος σήμερα υιοθετώντας το δημοσίευμα ενός περιοδικού, δεν θα πω τίποτα αλλά δεν είναι και οι New York Times. Δεν διακρίνεται ακριβώς για τη φερεγγυότητά του και τη δημοσιογραφική του αντικειμενικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα που ο Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε, ακριβώς για τις αποκαλύψεις του HOT DOC που «δεν είναι δα και οι New York Times», ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πει λέξη..

Όπως και να ‘χει πάντως δεν θα μπορούσε να ήταν ικανοποιημένος από το HOT DOC, το περιοδικό που αποκάλυψε τη λίστα Λαγκάρντ την οποία οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ προσπαθούσαν να κρύψουν από συρτάρι σε συρτάρι.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι:

Γιατί κύριε Μητσοτάκη καλύπτετε το Νίκο Γεωργιάδη; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter