Όταν ο Μητσοτάκης αναγνώριζε το δικαίωμα στην επιλογή θεραπείας (Video)

Όταν ο Μητσοτάκης αναγνώριζε το δικαίωμα στην επιλογή θεραπείας (Video)

Ηλίου φαεινότερον είναι πλέον το γεγονός πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν έχουν καταφέρει να ένα σημαντικό ποσοστό των πολιτών να εμβολιαστούν.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άλλωστε, παρουσίασε ως μονόδρομο τον εμβολιασμό, κάτι που δεν έκανε στο παρελθόν, πριν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός, όταν αναγνώριζε το δικαίωμα σε… εναλλακτικές θεραπείες σημειώνοντας πως κάθε θεραπεία πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασθενούς, προκρίνοντας μάλιστα την ομοιοπαθητική σε αντίστοιχο Συνέδριο, κάτι που σίγουρα ξένισε την επιστημονική κοινότητα.

«Θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, του κάθε ασθενή να επιλέγει την θεραπευτική μέθοδο που του ταιριάζει», έλεγε χαρακτηριστικά τότε.

Με αυτή του τη διατύπωση αναγνώριζε το δικαίωμα στην επιλογή θεραπείας, ενώ τώρα χαρακτηρίζεται «αρνητής» πριν προλάβει κάποιος να αρθρώσει διαφορετική λέξη, ακόμα και αν πιστεύει στην ανάγκη εμβολιασμού αλλά έχει επιφυλάξεις. Και κάπως έτσι, σε μία διαφορετική συγκυρία, που τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, το μόνο που καταφέρνει είναι να διχάσει την κοινωνία και τους πολίτες και να υπογραμμίσει τις συνεχείς παλινωδίες της κυβέρνησής του, με πρώτη και καλύτερη τη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter