Όταν ο Μητσοτάκης έλεγε «συνταγή καταστροφής η πολιτογράφηση λαθρομεταναστών» – Τώρα… χαμογελάει (Video)

Όταν ο Μητσοτάκης έλεγε «συνταγή καταστροφής η πολιτογράφηση λαθρομεταναστών» – Τώρα… χαμογελάει (Video)

Τελειωμό δεν έχει η υποκρισία που αναβλύζει πλούσια από την ξαφνική… αγάπη της κυβέρνησης αλλά και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη για την οικογένεια Αντετοκούνμπο. Το κερασάκι στο ρεσιτάλ υποκρισίας ήρθε από τα χαμόγελα του πρωθυπουργού μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες κατά την πολιτογράφηση του Γιάννη και της οικογένειάς του.

Όμως, το 2012 ο Κυρ. Μητσοτάκης, καλεσμένος στο Κρήτη TV, ερωτηθείς σχετικά με το μεταναστευτικό-προσφυγικό είχε επιστρατεύσει την πιο ακραία δεξιά ρητορική που θα ταίριαζε περισσότερο σε… στελέχη της Χρυσής Αυγής. «Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει να δώσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα σε 1,5 εκατομμύριο λαθρομετανάστες. Περίπου να τους πολιτογραφήσουμε δηλαδή. Αυτό είναι η συνταγή της απόλυτης καταστροφής για την ελληνική κοινωνία», είχε πει χαρακτηριστικά ο τότε βουλευτής Κυρ. Μητσοτάκης.

Σε άλλο απόσπασμα της συνέντευξης μας… ενημέρωσε ότι: «δεν θα γίνουμε το καταφύγιο κάθε κατατρεγμένου» ενώ το κρεσέντο της ακροδεξιάς ρητορικής κορυφώνεται κατηγορώντας τους μετανάστες ότι κλέβουν τα… απορρίμματα στους κάδους ανακύκλωσης(!)

Όλα αυτά μετά τη ρατσιστική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για παιδιά μεταναστών, τον οποίο ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν διέγραψε τελικά. Και όταν έχεις πει τέτοια… μαργαριτάρια, πώς να διαγράψεις μετά τον Μπογδάνο; Άλλωστε, στα ίδια έδρανα θα καθίσουν πάλι, παρά την κατακραυγή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter