Όταν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου γνώριζε κλητήριο θέσπισμα πριν τον… ενδιαφερόμενο!

Όταν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου γνώριζε κλητήριο θέσπισμα πριν τον… ενδιαφερόμενο!

Ο γνωστός δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, όχι τόσο γνωστός για την δεινότητα του στην αποκάλυψη της αλήθειας αλλά κυρίως στην αγάπη του προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη και στο μένος του κατά του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ιδιαίτερα και περιέργως «ενημερωμένος» για προσωπικά θέματα.

Την Τετάρτη ο γνωστός συριζοφάγος δημοσιογράφος έγραφε στο Twitter:

«Στις 2 Οκτωβρίου υπάρχει δικάσιμος; Για ποιόν; Με τι κατηγορίες;

Δουλεύεις τον κόσμο και τους σανοφάγους, αλλά αυτοί είναι οι πρώτοι που θα σου ζητήσουν «ρέστα».

Ρόμπα.»

Μόνον που ο ενδιαφερόμενος δεν είχε καν ενημερωθεί ακόμα. Και βέβαια θα μπορούσε κανείς να πει πως μπορείς να παρακολουθείς ηλεκτρονικά την πορεία στα δικαστήρια, αλλά ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου δεν είναι αντίδικος καν.

Τόση σπουδή για να γνωρίζει ή κάτι παραπάνω;

Όπως έγραψε μάλιστα σήμερα, 25 Ιουνίου ο Κώστας Βαξεβάνης:

«Σήμερα μου επιδόθηκε κλητήριο θέσπισμα για δίκη που θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου. Το έμαθα δηλαδή σήμερα. Ο @bpapapanagiotou όχι μόνο το ξέρει πριν από μένα, αλλά το ανακοίνωσε πριν δύο μέρες στο τουιτερ #Παρακρατος_ΝΔ»

Σημειώνεται πως η όλη υπόθεση που «καίει» τόσο πολύ τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου αφορά το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ και τις δημοσιεύσεις στην εφημερίδα DOCUMENTO, στο πρώτο του φύλλο στις 20/11/2016 ηχογραφημένων τηλεφωνικών συνομιλιών των ετών 2013-14.

Αφορούσαν συνομιλίες του τότε Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόδωρου Παπαδημητρίου με πολιτικά πρόσωπα… 

Τώρα πως και γιατί ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου «καιγόταν» τόσο πολύ και γνώριζε πριν από τον κλητευόμενο, είναι θέμα εκτίμησης…

Και το θέμα ετέθη γιατί προφανώς ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου δέχεται επιλεκτικά τις ηχογραφήσεις του Σάμπυ Μιωνή και όχι τις ηχογραφήσεις για το αμαρτωλό (για την παράταξή του) ΚΕΕΛΠΝΟ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter