Όταν ο Μπούρας της ΝΔ υποσχόταν ρουσφέτια στα καμένα της Ραφήνας για να πάρει ψήφους! (Video + Photos)

Όταν ο Μπούρας της ΝΔ υποσχόταν ρουσφέτια στα καμένα της Ραφήνας για να πάρει ψήφους! (Video + Photos)

Μπορεί να χύνει κροκοδείλια δάκρυα η ΝΔ, αλλά η πολιτική δεκαετιών έχει καταγραφεί, δυστυχώς γι αυτήν, σε βίντεο.

Και δεν είναι απορίας άξιο γιατί δεν αναφέρεται στα λαδώματα, τα πολιτικά ρουσφέτια και τα αυθαίρετα. Απλά γιατί ήταν “ανεπίσημη” πολιτική της με αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή της περιοχής αλλά και δεκάδες νεκρούς.

Στο βίντεο που ακολουθεί αποκαλύπτεται πως λειτουργεί το ρουσφέτι, ενώ ο ίδιος ο βουλευτής της άλλα λέει επισήμως και άλλα υπόσχεται κατ΄ιδίαν!

Ο Θανάσης Μπούρας, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επί πρωθυπουργίας Σαμαρά στο υπόλοιπο του Νομού Αττικής, δηλώνει στην κάμερα (2007) ότι οι καμένες περιοχές πρέπει να αναδασώνονται και υπερθεματίζει μάλιστα λέγοντας πως είναι ποινικό αδίκημα και πως δεν γίνεται να μην κηρύσσονται αναδασωτέες.

Δυστυχώς ωστόσο για εκείνον, άλλα είχε πει πριν τις εκλογές σε ψηφοφόρους που τον είχαν επισκεφτεί για ρουσφέτι.

Εκεί, σε στημένη συνάντηση, ο ίδιος δίνει υπόσχεση στους ψηφοφόρους πως θα προσπαθήσει να αποχαρακτηρίσει την περιοχή της Αγίας Κυριακή της Ραφήνας, που είχε καεί το 2005.

Συμπληρώνει μάλιστα με άνεση πως δεν χρειάζεται να κηρυχτεί αναδασωτέα η συγκεκριμένη δασική έκταση, αφού «υπάρχουν άλλα να αναδασωθούν».

Παρακολουθήστε το βίντεο του 2007 όπου ο Θανάσης Μπούρας είναι προσκεκλημένος του Νίκου Ευαγγελάτου ο οποίος στην αρχή του στήνει «παγίδα» και μετά του παρουσιάζει το αποκαλυπτικό βίντεο που είχαν καταγράψει κρυφά…

Στο βίντεο, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Ευαγγελάτος με αεροφωτογραφίες, η συγκεκριμένη περιοχή έχει μετατραπεί σε λατομείο από τις οικοδομικές εργασίες 

Για την Ιστορία:

Στη φωτιά κάηκαν χιλιάδες στρέμματα δάσους και πολλά σπίτια. Στην περιοχή Ραφήνας – Σπάτων έγιναν στάχτη 3.948 στρέμματα δάσους και στην περιοχή Ραφήνας – Πικερμίου – Νέας Μάκρης 6.681 στρέμμ.· συνολικά κάηκαν 10.629 στρέμμ. Τότε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε διαβεβαιώσει ότι όλα τα καμένα στρέμματα δασικής γης θα αναδασωθούν, οπότε και θα διατηρηθεί ο δασικός τους χαρακτήρας. Αρκετά στρέμματα, ωστόσο, συγκεκριμένα 2.297, εξαιρέθηκαν της αναδάσωσης για πολλούς λόγους…

Επίσκεψη Κώστα Καραμανλή στην περιοχή της Ραφήνας μετά τη φωτιά – 2005

Φωτογραφίες από την φωτιά του 2005 στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας











Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter