Όταν ο «πατριώτης» Αυγενάκης τάσσονταν υπέρ του Ερντογάν και κατά του Τσίπρα

Όταν ο «πατριώτης» Αυγενάκης τάσσονταν υπέρ του Ερντογάν και κατά του Τσίπρα

Ακόμη και σε δηλώσεις υπέρ του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν είχε προχωρήσει ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και σημερινός υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης όταν το κόμμα του ήταν στην αντιπολίτευση.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε φτάσει στο σημείο να χρεώσει στον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι αυτός ευθύνεται για την τουρκική προκλητικότητα.

 Ότι δηλαδή έλεγε και ο τούρκος πρόεδρος. Επρόκειτο για ένα τεράστιο «φάουλ» του Αυγενάκη που δείχνει και το πολιτικό του μέγεθος και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το εθνικό συμφέρον. Για μικροπολιτικά οφέλη προτίμησε να ταχθεί στο πλευρό της Τουρκίας και όχι της τότε κυβέρνησης και να φτάσει στο σημείο να υποστηρίξει ότι η Ελλάδα φταίει για την τουρκική προκλητικότητα.

Τώρα βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η ΝΔ είναι κυβέρνηση και μεταξύ των όσων έχει κάνει στροφή είναι και η στάση προς την Τουρκία. Ξαφνικά για τις ροές προσφύγων και μεταναστών υπεύθυνος είναι ο Ταγίπ Ερντογάν. Ο άνθρωπος τον οποίο κατά τον Λευτέρη Αυγενάκη η τότε ελληνική κυβέρνηση προκαλούσε.

Δείτε το βίντεο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter