Όταν ο Πρετεντέρης «χαίρεται» που δεν θα υπάρχει αντίλογος στα ΜΜΕ!

Όταν ο Πρετεντέρης «χαίρεται» που δεν θα υπάρχει αντίλογος στα ΜΜΕ!

Λογικό είναι πως η παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος έδωσε ιδιαίτερη χαρά στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

Μπορεί το Χρηματιστήριο να ξαναπέφτει, να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά ερωτήματα όσον αφορά τις νέες κινήσεις της κυβέρνησης, αλλά ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν πτοείται και πανηγυρίζει στο ενδεχόμενο να μην υπάρχει αντίθετος λόγος στα ΜΜΕ παρά αυτός που στηρίζει την κυβέρνηση.

Ο ίδιος μάλιστα προεξοφλεί πως κανένας επιχειρηματίας δεν θα στραφεί κατά της κυβέρνησης (προφανώς απαντώντας εμμέσως στα περί μην υπουργοποίησης της Όλγας Κεφαλογιάννη).

«… Υποθέτω πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περίμενε από τους κ.κ. Σαββίδη, Μελισσανίδη ή Βαρδινογιάννη να σύρουν το χορό της αντιπολίτευσης στο νέο Πρωθυπουργό. Ούτως ή άλλως, το οικονομικό κλίμα στο οποίο προσβλέπει η κυβέρνηση είναι γενικά ευνοϊκό για τον επιχειρηματικό κόσμο πέρα από αντιδικίες κι ανταγωνισμούς», γράφει ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Για την ιστορία βέβαια, ο ΣΚΑΪ είχε κάνει ανένδοτο κατά του πατέρα του νυν πρωθυπουργού, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς έριξε την κυβέρνησή του… Αυτά βέβαια τα αποσιωπά ο κ. Πρετεντέρης. 

Και αφού μέσω της στήλης του στα Νέα μας λέει πως κανένας επιχειρηματίας δεν θα σύρει τον χορό κατά της κυβέρνησης ( ο ίδιος βλέπει μονοκομματισμό) προχωρά και σε μια πρόβλεψη που βέβαια ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα συρρίκνωνε τη Δημοκρατία, αλλά για τον κ. Πρετεντέρη… πέρα βρέχει!

Γράφει λοιπόν στη στήλη του, στα Νέα του Σαββατοκύριακου (13-14 Ιουλίου):

«Εκ των πραγμάτων το μιντιακό τοπίο θα μεταβληθεί εντυπωσιακά τους προσεχείς μήνες και πάντως όχι σε βάρος της νέας πλειοψηφίας. Ελλείψη χρημάτων, κινήτρων αλλά και ακροατηρίου οι μιντιακές προσπάθειες στήριξης της προηγούμενης κατάστασης θα συναντήσουν σοβαρές δυσκολίες – τουλάχιστον στη μεγάλη πλειοψηφία τους»!

Για την ενημέρωση βέβαια, η Νέα Δημοκρατία που στηρίζει έλαβε 39,85%… Μένει ένα 60+% Ελλήνων που μάλλον δεν συμφωνούν ούτε μαζί του, ούτε με τη ΝΔ…

Για να μην μιλήσουμε για το σύνολο του Εκλογικού Σώματος… 

Οπότε ακροατήριο υπάρχει και εμείς θα προχωρήσουμε στην πρόβλεψη πως αν η ΝΔ πραγματοποιήσει όλες αυτές τις αλλαγές στα εργασιακά, θα αυξηθεί πάρα πολύ…

Όσον αφορά για τα χρήματα, θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί του πως είναι από την πλευρά τους… δεδομένης και της πολυδάπανης εκλογικής εκστρατείας της ΝΔ αλλά και της στήριξης του επιχειρηματικού κόσμου…

Το δίκαιο ωστόσο δεν εξαρτάται από το πόσο χρήμα κατέχεις…

Μπορεί να στηρίζεις εξουσίες και να φτιάχνεις νόμους, αλλά θα συστήναμε στον κ. Πρετεντέρη να ανατρέξει στον γαλλικό διαφωτισμό τον οποίο κατέχει, αλλά ευλόγως ξεχνάει! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter