Όταν ο Πρίγκιπας Χάρι πήρε συνέντευξη από τον Ομπάμα (Video)

Όταν ο Πρίγκιπας Χάρι πήρε συνέντευξη από τον Ομπάμα (Video)

“Χρειάζεται να μιλησω με αγγλική προφορά” είπε ο Μπάρακ Ομπάμα στον Πρίγκιπα Χάρι που σε ρόλο δημοσιογράφου του πήρε μια ηχογραφημένη συνέντευξη για τις ανάγκες της εκπομπής του BBC, “The Today Programme”

Κάπως έτσι ο Αμερικανός πρόεδρος που δεν έχει κανένα τρακ είτε βρίσκεται μπροστά στις κάμερες είτε σε μικρόφωνα προσπάθησε να χαλαρώσει τον Βρετανό Πρίγκιπα που ήταν εμφανώς αμήχανος μπροστά στις κάμερες του BBC που μανγνητοσκοπούσαν τη συνάντησή τους.

Η απάντηση του Χάρι στην ερώτηση του Ομπάμα περί βρετανικής προφοράς ήταν εξίσου “έξυπνη” και έδειξε ότι ο πάγος “έσπασε” γρήγορα: Δεν είναι απαραίτητο αλλά αν μιλάτε με παύσεις τη βρείτε. 

Ο πρώην πλανητάρχης ρώτησε τον Χάρι αν προτιμούσε να αντιστρέψουν τους ρόλους και να του πάρει αυτός συνέντευξη. Εκεί ο Πρίγκιπας είπε ότι καλύτερα να μην αλλάξουν τους ρόλους τους και μετά τον αναγκαίο έλεγχο του ήχου άρχισε η ηχογράφηση. 

Τότε όμως έκλεισαν και ο κάμερες. 

Αν θέλετε να μάθετε τι ρωτήθηκε και τι απάντησε ο Μπάρακ Ομπάμα, απλώς συντονιστείτε με την εκπομπή του BBC στις 27 Σεπτεμβρίου.

https://www.facebook.com/bbcnews/videos/10155924289153895/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter