Όταν ο ΣΚΑΪ αναγκάζεται να διορθώσει τα fake news του Άδωνη στον αέρα (Video)

Όταν ο ΣΚΑΪ αναγκάζεται να διορθώσει τα fake news του Άδωνη στον αέρα (Video)

Ο συνειρμός μεταξύ Άδωνη και fake news κάθε άλλο παρά περίεργος είναι μια και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια.

Φαίνεται όμως ότι πλέον δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του με τίποτα και φτάνει στο σημείο να προμοτάρει τη… φαντασία του, επιμένοντας δε, σε τέτοιο βαθμό, που να αναγκάσει ακόμη και τον… αγαπημένο του ΣΚΑΪ να τον διορθώσει στον αέρα.

Στο σημερινό επεισόδιο fake news του Άδωνη λοιπόν, ο γνωστός και για τις εθνικιστικές του κορώνες αντιπρόεδρος της καρδιάς μας, επέμενε, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή, ότι ο πρωθυπουργός τραγούδησε το happy birthday στο Μάθιου Νίμιτς, κατά τη διαδικασία της υπογραφής της συμφωνίας στις Πρέσπες.

Παρά τις… φιλότιμες προσπάθειες του Τάκη Χατζή να του εξηγήσει ότι εκείνη τη στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας δεν βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο, για τις οποίες δε ο Άδωνης τον κατηγόρησε ότι… παίρνει το μέρος του Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επέμενε, μέχρι που τελικά αποκατέστησε την πραγματικότητα ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στις Πρέσπες, «ταπώνοντας» τα fake news που με τόση προσπάθεια διέσπειρε ο Άδωνης.

Δείτε και το σχετικό βίντεοπου ανέβασε στο twitter ο χρήστης @PorscheX16:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter