Όταν ο «στοχοποιημένος» Λοβέρδος διαπόμπευε γυναίκες – Μητέρα οροθετικής «τα χώνει» στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ

Όταν ο «στοχοποιημένος» Λοβέρδος διαπόμπευε γυναίκες – Μητέρα οροθετικής «τα χώνει» στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ

Τολμά να μιλά για στοχοποίηση. Ποιος; Ο Ανδρέας Λοβέρδος, φυσικά, που αντέδρασε έντονα στο αίτημα άρσης της ασυλίας στη δικογραφία για τη Novartis. Ενοχλήθηκε το άτομο που δε δίστασε να κρεμάσει στα μανταλάκια μία ομάδα γυναικών οι οποίες διαπομπεύτηκαν δημόσια με τις ευλογίες του…

Χαρακτηριστικά, μετά τις κραυγές για «συμμορίες» και κακοποιούς ο πρώην υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ είπε: «Και κάτι απολύτως προσωπικό, αλλά συνάμα βαθύτατα πολιτικό. Είμαι ο πιο στοχοποιημένος πολιτικός μετά το 1989. Η στήριξη, όμως, του κόσμου μετατρέπει τις κατηγορίες των άθλιων κακοποιών σε τίτλο τιμής για μένα».

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Όλα τα στοιχεία και το μαύρο χρήμα που «καίνε» τον Ανδρέα Λοβέρδο για το #Novartis_Gate

Ποιος μιλάει για στοχοποίηση, όμως; Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο άνθρωπος που, επί υπουργίας του, διαπομπεύτηκαν δεκάδες γυναίκες, οι οποίες δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Απέναντί τους, μία ολόκληρη κυβέρνηση και ένας υπουργός Υγείας που ενδιαφερόταν για… τη δημόσια υγεία και τους «νοικοκυραίους».

Τι είχε γίνει τότε; Μία ομάδα γυναικών συνελήφθη με την κατηγορία ότι «εκδίδονταν και μετέδιδαν τον ιό του HIV/ AIDS». Μία από αυτές, η Μαρία, δεν είναι πλέον στη ζωή.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, δε συνελήφθησαν οι πελάτες τους, ούτε δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους. Αντίθετα, τα στοιχεία των γυναικών «έπαιξαν» παντού. Μάλιστα, ο Λοβέρδος αποποιήθηκε της ευθύνης της διαπόμπευσης των γυναικών αυτών, υποστηρίζοντας ότι την εντολή για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους έδωσε η εισαγγελία.

Όσες λέξεις και αν γραφτούν θα είναι πολύ «φτωχές». Η καλύτερη απάντηση στον «στοχοποιημένο» Ανδρέα Λοβέρδο, που χρησιμοποίησε το έτος 1989 στη δήλωσή του για ευνόητους λόγους, είναι τα λόγια της μητέρας της Μαρίας, που διαπομπεύτηκε αλλά πλέον δεν είναι μαζί μας.

Όταν «έφυγε» η Μαρία, σε ηλικία μόλις 32 ετών και έχοντας η ίδια ένα παιδί, η μητέρα της έγραψε:

«Έγινε πια κι αυτό και τώρα ο κύριος Λοβέρδος μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Η κοινωνία σχεδόν καθάρισε από αυτές τις κοπέλες κι αυτό το φρόντισε ο ίδιος.

Εξευτέλισαν το παιδί μου, ήρθαν στο χωριό και το ΚΕΕΛΠΝΟ εξέτασε το εγγόνι μου μέσα στο σχολείο, μας εκθέσανε όλους, μας ξεφτίλισαν.

Πήγαν τα κορίτσια στο υπόγειο της Γ’ πτέρυγας του Κορυδαλλού αντί να τα φροντίσουν στα νοσοκομεία. Τους πέταγαν το φαγητό από τα κάγκελα και εκείνα την ίδια ώρα κατάπιναν μπαταρίες.

Δημόσια μας εξευτελίσανε και τώρα εγώ δημόσια ανταποδίδω λίγο πριν θάψω την κόρη μου ότι μπορεί πλέον να κοιμάται ήσυχος ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Και αυτό το λέω κι εγώ η μητέρα της, δημόσια, με το όνομά μου. Ευμορφία Κουλουριώτη».

Διαβάστε ακόμη: FBI: Οι κυβερνητικοί Αξιωματούχοι και ο υπουργός Υγείας πληρώνονταν- Δικογραφία #Novartis_Gate για Λοβέρδο

Διαβάστε ακόμη: Αποκλειστικό: Η κατάθεση φωτιά στελέχους της GENESIS PHARMA κατά Λοβέρδου

Διαβάστε ακόμη: #Novartis_Gate: Κλήσεις και σε μη πολιτικά πρόσωπα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter