Όταν ο «θεοσεβουμενος» Άδωνης -που εγκαλεί Μόσιαλο- πουλούσε βιβλία με αιχμές για τον χριστιανισμό (Video)

Όταν ο «θεοσεβουμενος» Άδωνης -που εγκαλεί Μόσιαλο- πουλούσε βιβλία με αιχμές για τον χριστιανισμό (Video)

Η αλήθεια είναι πως δεν πέφτουμε από τα σύννεφα με τον κυνισμό και την υποκριτική διάθεση του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος για ακόμα μία φορά φροντίζει να ξεπεράσει τον εαυτό του. Τούτη τη φορά αφορμή κατέστη η… περίφημη χιουμοριστική ανάρτηση Μόσιαλου που έχει μετατραπεί σε μείζον θέμα για την Ιερά Σύνοδο και το ακροδεξιό ακροατήριο  – κάτι που αυτομάτως το καθιστά δελεαστικό ζήτημα για τον υπουργό Ανάπτυξης που δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, ειδικά μέρες που είναι (σ.σ. γιορτινές). Στρέφεται λοιπόν κατά του Ηλία Μόσιαλου ο εύθικτος Άδωνης υποστηρίζοντας πως ο καθηγητής προσέβαλε τη χριστιανική πίστη. Ξεχνάει βέβαια ή κατά το ορθότερον: θέλει να ξεχάσουμε όλοι οι υπόλοιποι πως κάποτε πουλούσε βιβλία τα οποία αφήνουν σαφέστατες «αιχμές» για ζητήματα της χριστιανικής πίστης…

Πάμε να τα δούμε ένα-ένα, ξεκινώντας από την τηλεοπτική εμφάνιση του Άδωνη στο Open, το πρωί της Δευτέρας, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ στράφηκε εναντίον του Ηλία Μόσιαλου λέγοντας: «Αν ο ένας αρχίζει να χλευάζει τον άλλον για τα πιστεύω του, δεν βγάζουμε άκρη». Και πρόσθεσε πως το ίδιο θα έλεγε αν έβγαζε τον Βούδα με μαγιό. Υποστήριξε μάλιστα πως ο κ. Μόσιαλος ενώ ήθελε να βοηθήσει για την πανδημία, προσέβαλε τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας. Επίσης, στράφηκε εναντίον όσων σήκωσαν για την ανάρτηση «σημαία στο όνομα του φιλελευθερισμού», καθώς έτσι «προσβάλουν τον φιλελευθερισμό. Απορώ με αυτό που κάνουν».

Όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει θέμα παραμονής του κ. Μόσιαλου στη θέση του, ο Άδωνης σχολίασε: «εάν με ρωτάτε αν ερχόμενος ο κ. Μόσιαλος σε ευθεία σύγκρουση με όλους τους Χριστιανούς της Ελλάδας προσβάλλοντας κάτι τόσο θεμελιώδες για τον πιστό… Εάν αυτό τον καθιστά κατάλληλο για να τους πείσει να εμβολιαστούν, σίγουρα τον καθιστά ακατάλληλο είναι η απάντηση. Διότι επαναλαμβάνω δεν μπορείς να πείσεις κανένας υβρίζοντας». Τέλος υποστήριξε: «Δεν υποτιμώ τον κ. Μόσιαλο, έχει προσφέρει στην πανδημία, είναι σοβαρός άνθρωπος. Πολιτικοί αντίπαλοι ήμασταν αλλά τον σέβομαι. Εάν έλεγε ένα συγνώμη δεν ήταν αυτός ο στόχος μου… Εγώ έχω κάνει άπειρες άστοχες αναρτήσεις».

Όταν «πουλούσε» βιβλία με «αιχμές για τον Χριστιανισμό

Βέβαια, τα χρόνια περνούν και ο Άδωνης ως γνωστόν ποντάρει πολλά στη λήθη, άλλωστε η πολιτική του σταδιοδρομία το αποδεικνύει. Ωστόσο, σήμερα ο εύθικτος θρησκευόμενος Άδωνης, δε δίσταζε να διαφημίζει βιβλία που σίγουρα άφηναν σαφέστερες αιχμές για τη χριστιανική πίστη, από μία χιουμοριστική ανάρτηση, όπως αυτή του Ηλ. Μόσιαλου…

Πριν αρκετά χρόνια λοιπόν, ο τηλεβιβλιοπώλης Άδωνης προμόταρε βιβλία που έθεταν ξεκάθαρα ερωτήματα που αποτελούν θεμέλια της χριστιανικής πίστης όπως το «Θαύμα ή απάτη το άγιον φως της Ιερουσαλήμ» και το «Βιβλική Θρησκεία: Το μεγάλο ψέμα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter