Όταν ο Τραμπ καταδίκαζε μια επέμβαση στη Συρία – Δείτε όλα τα tweets

Όταν ο Τραμπ καταδίκαζε μια επέμβαση στη Συρία – Δείτε όλα τα tweets

Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να χτυπήσει το καθεστώς της Συρίας αποτελεί μια στροφή 180 μοιρών στην πολιτική του. 

Τουλάχιστον δεν συνάδει με αυτά που έλεγε πριν περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου. Τότε ήταν 100% αντίθετος σε οποιαδήποτε επέμβαση στη Συρία και καλούσε τον Ομπάμα να ασχοληθεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες και να μην κάνει τίποτα με τη Συρία.

Αν δεν το πιστεύετε, εδώ είναι τα tweet του νυν προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών:

Πάντως ούτε ένα, ούτε δύο ήταν τα tweets….

“Εάν ο Ομπάμα χτυπήσει τη Συρία και τραυματιστούν και σκοτωθούν αθώοι πολίτες, αυτός και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αποκτήσουν πολύ κακή εικόνα”

(Σε όλα τα tweets ακολουθεί ελεύθερη μετάφραση)

“Πόσο άσχημα μας έκανε ο ηγέτης μας να φαινόμαστε στο θέμα της Συρίας. Μείνε έξω από τη Συρία, δεν έχουμε την ηγεσία να κερδίσουμε πολέμους ούτε να σχεδιάσουμε στρατηγικές”

“Ο πρόεδρος πρέπει να έχει την έγκριση του Κογκρέσου πριν χτυπήσει τη Συρία-μεγάλο λάθος αν την παραβλέψει”

“Η Συρία έχει προετοιμαστεί για μια επίθεση αφού βασίστηκε σε όσα έχουμε πει – Έχει μεταφέρει πυρομαχικά και προμήθειες σε άλλες περιοχές. Φοβερό!”

“Δώσαμε στη Συρία τόσο χρόνο και πληροφόρηση, όσο ποτέ στην ιστορία του πολέμου. Η Συρία τώρα είναι πλήρως προετοιμασμένη”

“Η αδυναμία και η αναποφασιστικότητα του προέδρου Ομπάμα μας έσωσαν από το να κάνουμε μία τρομερή και δαπανηρή(με πολλές έννοιες πέραν των χρημάτων) επίθεση στη Συρία”

“Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες χτυπήσουν στη Συρία λάθος στόχους, σκοτώνοντας αμάχους, θα το πληρώσουμε ακριβά παγκοσμίως. Μείνε μακριά και αναμόρφωσε τις διαλυμένες Ηνωμένες Πολιτείες”

“…. κ. Τραμπ θα χτυπήσετε τη Συρία ή όχι; Όχι, ας κάνουμε τη χώρα μας μεγάλη ξανά αφού μάχονται με τον τρόπο τους”

“Μην χτυπήσετε τη Συρία – μια επίθεση που δεν θα φέρει παρά μόνον προβλήματα στης ηνωμένες Πολιτείες. Εστιάστε στο να κάνετε τη χώρα μας δυνατή και μεγάλη ξανά!”

“Ο Ομπάμα πρέπει να αρχίσει να εστιάζει στη ΧΩΡΑ ΜΑΣ, εργασία, σύστημα υγείας και σε όλα τα πολλά μας προβλήματα. ξεχάστε τη Συρία και κάντε μεγάλη την Αμερική ξανά!”

“Αυτό που λέω είναι μείνε έξω από τη Συρία”

Πηγή: usatoday.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter