Το Twitter έκανε πάρτι!

Όταν ο Τραμπ πίνει νερό σαν τρίχρονο παιδί… (Video)

Ο πρόεδρος Τραμπ εμφανίζεται σοβαρός, προσπαθώντας να δώσει μεγάλη σημασία στο λόγο του που αφορά την εθνική ασφάλεια.

Διψάει και σηκώνει ένα ποτήρι νερό να πιει… Μόνον που εκεί χαλάει η «εικόνα». Το κρατάει και με τα δύο του χέρια σαν ένα μικρό τρίχρονο παιδί…

Και βέβαια τα κοινωνικά δίκτυα χορεύουν…

Βέβαια υπάρχει και μια δεύτερη ειρωνεία, αφού ο Τραμπ είχε σχολιάσει τον γερουσιαστή Μάρκο Ρούμπι(2013) ο οποίος σε ομιλία του είχε πιει νερό από ένα μπουκαλάκι, κάπως «αδέξια» ομολογουμένως… (Το σχετικό βίντεο στο τέλος του άρθρου)

Ο Τραμπ ωστόσο κατόρθωσε να τον ξεπεράσει και το Twitter το εκτίμησε δεόντως!

Υπάρχουν ωστόσο και ορισμένοι που κάνουν λόγο για άνοια, αποτέλεσμα του άγχους μετά και τη διεθνή πίεση, απόρροια της απόφασής του να αναγνωρίζει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

O γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπι (2013) ο οποίος σε ομιλία του είχε πιει νερό από ένα μπουκαλάκι, κάπως «αδέξια» και τον είχε σχολιάσει ο Τραμπ...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.