Όταν ο Τζάστιν Μπίμπερ έκλαψε μετά τον νευρικό κλονισμό της Σελίνα Γκόμεζ (Video)

Όταν ο Τζάστιν Μπίμπερ έκλαψε μετά τον νευρικό κλονισμό της Σελίνα Γκόμεζ (Video)

Το βράδυ της Τετάρτης το TMZ δημοσίευσε ότι η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Σελίνα Γκόμεζ εισήλθε για θεραπεία σε κέντρο ψυχικής υγείας μετά από «συναισθηματική κατάρρευση» που σχετίζεται με τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Λίγο αργότερα, ο σούπερ σταρ της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ, πρώην σύντροφος της Γκόμεζ εθεάθη να πηγαίνει στην εκκλησία, όπως συχνά κάνει τις Τετάρτες.

Φαινόταν απεγνωσμένος και έξω από την εκκλησία τον αγκάλιαζαν και τον παρηγορούσαν φίλοι του. Η σύζυγός του Χέιλι Μπάλντγουιν, με την οποία παντρεύτηκε πρόσφατα, δεν εμφανίστηκε στις φωτογραφίες.

Μία μέρα αργότερα ο Τζάστιν Μπίμπερ εθεάθη να κλαίει μέσα σε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο ήταν μαζί με τη σύζυγό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους έφευγαν από την κατοικία πάστορα και οι θαυμαστές και θαυμάστριές του αναρωτιούνται αν έκλαιγε λόγω της κατάστασης της Γκόμεζ.

«Ο Τζάστιν θα νοιάζεται πάντα για τη Σελίνα» ανέφερε πηγή, που είναι κοντά στον τραγουδιστή, στο περιοδικό People. «Είναι δύσκολο να ακούει ότι δεν είναι καλά. Και οι δύο έδιναν τις δικές τους μάχες και ο Τζάστιν ήταν πάντα πολύ συμπονετικός με τη Σελίνα. Θέλει το καλύτερο για αυτήν. Θέλει να είναι ευτυχισμένη και υγιής» πρόσθεσε.

Η Σελίνα Γκόμεζ υποβάλλεται σε θεραπεία μετά από «συναισθηματική κατάρρευση» ενώ νοσηλευόταν ήδη στο νοσοκομείο, ανέφερε πηγή στο περιοδικό.

Η τραγουδίστρια φέρεται να υπέστη «κρίση πανικού» κατά τη διάρκεια της δεύτερης εισαγωγής της στο νοσοκομείο μέσα σε λίγες εβδομάδες – έχει χαμηλό αριθμό λευκών αιμοσφαιρίων, συνήθης ανεπιθύμητη παρενέργεια σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού – και «συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αναζητήσει πρόσθετη βοήθεια για τα συναισθηματικά θέματα. Περιβάλλεται από τον στενό οικογενειακό κύκλο και έχει μεγάλη υποστήριξη. Είναι καλύτερα» υποστήριξε.

https://www.youtube.com/watch?v=fCCXggI0cMw

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter