Όταν ο Χατζηδάκης διαβεβαίωνε πως δεν θα υπάρχουν αυξήσεις στο ρεύμα (Video)

Όταν ο Χατζηδάκης διαβεβαίωνε πως δεν θα υπάρχουν αυξήσεις στο ρεύμα (Video)

Μόλις ένας μήνας έχει περάσει από τότε που ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης έβγαινε στα κανάλια και διαβεβαίωνε τους πολίτες πως δεν πρόκειται να δουν καμία αύξηση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Απόλυτα καθησυχαστικός ο κ. Χατζηδάκης έλεγε και ξανάλεγε με σιγουριά πως όταν θα έρθουν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ στο σπίτι, οι καταναλωτές δεν θα πληρώσουν τίποτα παραπάνω.

 

Αλλά όπως φαίνεται οι πολίτες όχι μόνο θα δουν αύξηση στα ποσά αλλά θα βάλουν και βαθιά το χέρι στην τσέπη, όπως έλεγε εδώ και μέρες το documetonews και επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος μέχρι τώρα οι ιδιώτες που πουλάνε ρεύμα στην ΔΕΗ έχουν μεγάλες εκπτώσεις, ωστόσο στα συμβόλαιά τους υπάρχει η «ρήτρα αναπροσαρμογής» κάτι που αναμένεται να οδηγήσει σε αυξήσεις.

Φυσικά ερωτηθείς χθες και πάλι ο υπουργός Ενέργειας για τις αυξήσεις στο ρεύμα η απάντηση που έδωσε αυτή τη φορά ήταν: «Γι΄αυτά θα ρωτήσετε το αρμόδιο υπουργείο και τις εταιρείες που σχετίζονται με τον ηλεκτρισμό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter