Όταν ο Χατζηδάκης πανηγύριζε για τον… εκσυγχρονισμό του ΟΣΕ από τη ΝΔ με πληρωμένη διαφήμιση

Όταν ο Χατζηδάκης πανηγύριζε για τον… εκσυγχρονισμό του ΟΣΕ από τη ΝΔ με πληρωμένη διαφήμιση

Η προσπάθεια αντιστροφής και ωραιοποίησης της πραγματικότητας αποτελεί… παλαιά συνήθεια για τα κυβερνητικά στελέχη της ΝΔ. Η υπόθεση του ΟΣΕ αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα, με τη ΝΔ να μιλά για πρότζεκτ «εκσυγχρονισμού» και «εξυγίανσης» που έφεραν την υπογραφή της.

Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2019, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, ο Κωστής Χατζηδάκης πανηγύριζε σε ανάρτησή του για «το σχέδιο εξυγίανσης» που έκανε τον ΟΣΕ κερδοφόρο επί προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ, όταν ο ίδιος είχε αναλάβει το υπουργείο Μεταφορών. Μάλιστα, η εν λόγω ανάρτηση έγινε και χορηγούμενη ώστε να φτάσει το… μήνυμα της ΝΔ σε πολλούς αποδέκτες, στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας του.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η πραγματικότητα διαψεύδει πανηγυρικά τον Κωστή Χατζηδάκη και την ίδια τη ΝΔ, η οποία ως κυβέρνηση είχε στρέψει την πλάτη στις συνεχείς καταγγελίες Σωματείων και Οργανισμών των σιδηροδρομικών για την δραματική κατάσταση που επικρατεί στον ΟΣΕ όσον αφορά την ασφάλεια και την ποιότητα των δρομολογίων. Μία κατάσταση που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε μέσω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, με τον πρωθυπουργό να μιλά για «ανθρώπινο λάθος», καλύπτοντας τις κυβερνητικές ευθύνες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter