Όταν ο υφυπουργός Μεταφορών Παπαδόπουλος χλεύαζε τις καταγγελίες των σιδηροδρομικών για το δίκτυο του ΟΣΕ (Video)

Όταν ο υφυπουργός Μεταφορών Παπαδόπουλος χλεύαζε τις καταγγελίες των σιδηροδρομικών για το δίκτυο του ΟΣΕ (Video)

Tο πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη φέρνει και πάλι στο προσκήνιο οπτικό υλικό που δημοσιοποίησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, στο περιθώριο της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη, και στο οποίο εμφανίζεται ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος να χλευάζει προ μηνών τις καταγγελίες των εργαζομένων του ΟΣΕ σχετικά με τα προβλήματα συντήρησης και ασφάλειας του σιδηροδρομικού δικτύου.

Ειδικότερα, στις 15 Ιουλίου του 2022, ο άφαντος μέχρι σήμερα υφυπουργός, ο οποίος και αναβαθμίστηκε στο Υπουργείο μετά την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού Κώστα Αχ. Καραμανλή, αποκαλούσε ειρωνικά «παραπολιτική και μικροπολιτική» τις καταγγελίες των εργαζομένων του ΟΣΕ για τα προβλήματα συντήρησης και ασφάλειας του σιδηροδρομικού δικτύου, τα οποία και έφερνε στην επιφάνεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Αν θέλετε να κάνετε παραπολιτική και μικροπολιτική δεν θα σας αφήσω […]. Τα τελευταία 3 χρόνια με γρήγορα βήματα και παρά τις καθυστερήσεις προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αυτό που δικαιούται η χώρα μας στον σιδηρόδρομο. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε» δήλωνε τότε ανερυθρίαστα ο κ. Παπαδόπουλος για να προσθέσει προκλητικά κομπάζοντας «όχι με λόγια, με έργα».

Υπενθυμίζεται πως και ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, είχε εξάλλου παρουσιαστεί μόλις μια εβδομάδα πριν το τραγικό δυστύχημα ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας ως εγγυητής της ασφάλειας των επιβατών στα τρένα. Απαντώντας τότε στην Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, για τον γνωστό «Μουτζούρη» ο κ. Καραμανλής είχε μάλιστα το θράσος να απαντήσει πως ντρέπεται για τις αιχμές του συναδέλφου του περί ελλείμματος ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης:

Καραμανλής πριν μια βδομάδα: «Δεν παίζουμε με την ασφάλεια των επιβατών στα τρένα» (Video)

Τραγωδία στα Τέμπη: Στην Αθήνα ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σιδηροδρόμων

Όταν οι σιδηροδρομικοί έστελναν εξώδικο για το διαλυμένο δίκτυο του ΟΣΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter