Όταν οι Μητσοτάκης και Άδωνης στήριζαν την Uber κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα (Videos)

Όταν οι Μητσοτάκης και Άδωνης στήριζαν την Uber κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα (Videos)

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ διεθνών ΜΜΕ για τον «σκοτεινό» ρόλο της Uber και τις διασυνδέσεις της εταιρείας με τις πολιτικές ηγεσίες, προκάλεσε πανευρωπαϊκή αναταραχή, με τρανό παράδειγμα τη Γαλλία, εκεί όπου η αντιπολίτευση ζητά εξηγήσεις από τον πρόεδρο Μακρόν αναφορικά με τον ρόλο που διαδραμάτισε εμπλεκόμενος σε συνεννόηση με υψηλά ιστάμενα στελέχη της εταιρείας.

Στα καθ’ ημάς, η ΝΔ τηρεί… σιγή ιχθύος για το… ανελέητο προμοτάρισμα της Uber, όταν το νυν κυβερνών κόμμα βρισκόταν στην αντιπολίτευση αλλά και τις «επιθέσεις» κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο που αντιμετώπιζε την εταιρεία.

Χαρακτηριστικά τα όσα έλεγαν τότε οι Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και ο Άδωνης Γεωργιάδης, οι οποίοι… διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους σχετικά με την αξιοπιστία της Uber, στηρίζοντας απόλυτα την εταιρεία και κατηγορώντας ως… οπισθοδρομικό τον Αλέξη Τσίπρα επειδή θέλησε να βάλει «φρένο» στη δραστηριότητα που είχε αναπτύξει στην Ελλάδα.

«Η κυβέρνηση απεχθάνεται την αξιολόγηση τις ελεύθερες επιλογές, ταυτίζεται με στενά συντεχνιακά συμφέροντα μίας μειοψηφίας συνδικαλιστών που μας γυρνούν στο χθες. Ο κύριος Τσίπρας που παριστάνει τώρα ότι στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, θα πρέπει αν έχει ίχνος αξιοπιστίας να σταματήσει κάθε σχέδιο που ακυρώνει στην πράξη αυτή την καινοτόμα πλατφόρμα. Η ΝΔ στηρίζει το δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν και να αξιολογούν τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες. Οτιδήποτε άλλο συνιστά επιστροφή στο παρελθόν…», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του.

«Για την Uber υπάρχει απόφαση των ευρωπαϊκών οργάνων που δίνει τη διέξοδο για το πως θα αντιμετωπιστεί αυτή η εταιρεία και ο τρόπος που χρησιμοποιεί αυτές τις υπηρεσίες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Και στηρίζουμε αυτή τη λύση», τόνιζε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter