Όταν οι παγκόσμιοι ηγέτες chat- άρουν: Το επικό τρολάρισμα του Ουκρανού προέδρου (Video)

Όταν οι παγκόσμιοι ηγέτες chat- άρουν: Το επικό τρολάρισμα του Ουκρανού προέδρου (Video)

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δεν αποχωρίζεται την παλιά του ιδιότητα ως κωμικός. Αποφάσισε λοιπόν, να τρολάρει λίγο τους ηγέτες άλλων κρατών με ένα αστείο βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια συνόδου στο Κίεβο.

Το βίντεο προβλήθηκε στο πλαίσιο του ψυχαγωγικού προγράμματος ενός επίσημου δείπνου που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνόδου Yalta European Strategy (YES), η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο από τις 12 μέχρι τις 14 Σεπτέμβρίου και παρουσιάζει μια φανταστική συνομιλία που θα μπορούσαν να έχουν μεταξύ τους οι ηγέτες του κόσμου σε ένα κοινό τσατ που θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει στο WhatsApp.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι ηγέτες συζητάνε με αστείο τρόπο «ευαίσθητα» ζητήματα, όπως η προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία και οι πυρηνικές βλέψεις της Βόρειας Κορέας. 

Η συζήτηση ξεκινάει με τον Ζελένσκι να χαιρετάει τους ομολόγους του, οι οποίοι με τη σειρά τους ανταποδίδουν τον χαιρετισμό στη γλώσσα τους. Η Βρετανία στέλνει ένα… ακατανόητο μήνυμα, προκαλώντας την απορία των άλλων Ευρωπαίων ηγετών. Και κάπου εκεί μπαίνει στη συζήτηση και ο…. πρίγκιπας Χάρι, που στέλνει τα χαιρετίσματα της Βασίλισσας γιαγιάς του.

Λίγο αργότερα και καθώς η συζήτηση εξελίσσεται, η Ουάσινγκτον εκφράζει την επιθυμία να επενδύσει στην Ουκρανία. Σε αυτό το σημείο ο προκάτοχος του Ζελένσκι, ο Πέτρο Ποροσένκο (που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο των ζαχαρωδών) «πετάγεται» για να προτείνει τα δολάρια να πάνε στον κλάδο… της παραγωγής σοκολάτας.

Όταν η Βόρεια Κορέα μπαίνει στη συζήτηση, όλοι τη συγχαίρουν για τις νέες της δυνατότητες ίντερνετ, προτού τελικά παραδεχθεί ότι «πετάχτηκε για πέντε λεπτά στη Νότια Κορέα» προκειμένου να συνδεθεί. Γέλιο προκαλεί και το emoticon που στέλνει που δεν είναι άλλο από… πυραύλους. 

Τέλος, μια ακόμα αστεία στιγμή είναι όταν ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ επιχειρεί να φλερτάρει, προτού αντιληφθεί ότι έγραψε το μήνυμα σε λάθος συνομιλία.

Ακολουθεί η παρέμβαση των Ρώσων χάκερ και οι αποτυχημένες σέλφι του Λευκορώσου προέδρου.

Την παραγωγή του βίντεο, σύμφωνα με την Daily Mail, έφερε εις πέρας το Studio Kvartal-95, η εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργαζόταν ο Ζελένσκι στο παρελθόν ως κωμικός. Δείτε την αστεία συζήτηση

https://www.youtube.com/watch?v=AHt4dDDjDc0

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter