Όταν οι συμπάθειες (και το μίσος γι’ αυτούς που τους αποκάλυψαν) δεν κρύβονται…

Όταν οι συμπάθειες (και το μίσος γι’ αυτούς που τους αποκάλυψαν) δεν κρύβονται…

Επικοινωνιακό σόου είδε το iefimerida.gr, ιδιοκτησίας Χρήστου Ράπτη, στην απαίτηση του Κώστα Βαξεβάνη να συλληφθεί η σύζυγος Στουρνάρα η οποία κατέγραφε παράνομα τη δίκη. Δεν πρόκειται στην πραγματικότητα για συμπάθεια, αλλά για αγάπη και… συναισθηματική συνενοχή.

Ο Χρήστος Ράπτης, ιδιοκτήτης του iefimerida.gr, υπήρξε συνέταιρος του γνωστού υπόδικου Γριβέα, ο οποίος κατηγορείται για τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου τα οποία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, διοχέτευσε σε λογαριασμούς δικούς του και της συζύγου του. Ο Ράπτης έστησε το iefimerida.gr με τον Γριβέα, ενώ η κυρία Στουρνάρα υπήρξε υπάλληλος του κυρίου Γριβέα.

Όταν ο Γριβέας και η σύζυγός του διέφυγαν στο Λονδίνο για να μη συλληφθούν για τα δάνεια του Τ.Τ., η εταιρεία της κυρίας Στουρνάρα ανέλαβε διοργανώσεις των εκδηλώσεων που ως τότε έκανε το ζεύγος Γριβέα και πλέον δεν μπορούσε να διοργανώσει γιατί καταζητείτο.

Ανάμεσα σ’ αυτές τις εκδηλώσεις ήταν για παράδειγμα τα συνέδρια της Σχολής Φαρμακολογίας με χορηγούς φαρμακευτικές και τη Novartis. Ο δε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας υπήρξε ομιλητής, όπως αποκάλυψε το Documento, σε εκδηλώσεις για το φάρμακο, τις οποίες διοργάνωνε ο υπόδικος επιχειρηματίας.

Οι δύο παλιοί φίλοι και συνεργάτες του Γριβέα, συναντιούνται πάλι στα δημοσιεύματα κατά του Βαξεβάνη, του Documento και του koutipandoras.gr. Ε, οι αγάπες δεν κρύβονται. Πόσο μάλλον το μίσος γι’ αυτούς που τους αποκάλυψαν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter