Όταν παίρνει φόρα, φόρα κατηφόρα…

Όταν παίρνει φόρα, φόρα κατηφόρα…

Οι “πράσινοι¨έχασαν 0-2 στο Αγρίνιο

Σπουδαία νίκη για τον Παναιτωλικό: επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο και “βύθισε” ακόμα περισσότερο στα προβλήματά του το “τριφύλλι”.

Η ομάδα του Χάβου ήταν ανώτερη φτιάχνοντας τις περισσότερες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, φτάνοντας τελικά στην επικράτηση με τέρματα των Μάζουρεκ (19′) και Κλέσιο (65′).

Ο Παναιτωλικός προσπέρασε τους πράσινους στη βαθμολογία (5-3) ενώ, σαν να μην έφταναν τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, ο Τσάβες αποχώρησε τραυματίας με πόνους στο δικέφαλο. Σπουδαίες επεμβάσεις από τον Βλαχοδήμο, που κράτησε τον δείκτη του σκορ σε… αξιοπρεπή επίπεδα.

Οι άλλοι αγώνες του Σαββάτου

Μετά από 4 σερί ισοπαλίες, ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη του εφετινή νίκη στη Super League, με 3-0 επί της Λαμίας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Το ματς είχε τελειώσει από το πρώτο 45λεπτο με τα γκολ των Ουάρντα (27΄) και Μανούσου (28΄, 35΄).

Την πρώτη του επίσης νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πέτυχε και ο Πλατανιάς, επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καμάρας», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Ο Ενσικουλού πέτυχε στο 22΄ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία», που παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντάσιου στο 67΄.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter