Όταν τα Fake News του Mega βγαίνουν στην «φόρα»: Κόντρα που «έβγαλε» αποκαλύψεις

Όταν τα Fake News του Mega βγαίνουν στην «φόρα»: Κόντρα που «έβγαλε» αποκαλύψεις

Της… κακομοίρας έγινε στο Twitter μεταξύ του δημοσιογράφου του Mega Ιάσονα Πιπίνη και του διαχειριστή του aixmi.gr Χρήστου Παναγιωτόπουλου , πρώην Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης στο Mega για 12 χρόνια.

Με αφορμή ένα tweet του aixmi.gr σχετικά με τις αντιδράσεις για ένα γλωσσικό σφάλμα της Μαριλένας Γεραντώνη, στο οποίο απάντησε ο Ιάσονας Πιπίνης, ξεκίνησαν οι… εχθροπραξίες, με τον Χρ. Παναγιωτόπουλο να βγάζει στα «μανταλάκια» τον δημοσιογράφο, καθώς τον κατήγγειλε ότι παρουσίαζε σαν 10.000 τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα, όταν ο αριθμός τους ξεπερνούσε τους 100.000, αλλά και για λάθη (;) στην κάλυψη της υπόθεσης Χριστοφοράκου.

Αργότερα, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αποκάλεσε τον Πιπίνη «πυροβολημένο αγωνιστή της επαναστάσεως» ενώ σε άλλο σημείο δήλωσε ότι υπήρξαν παρεμβάσεις ατόμων, που δεν κατονόμασε, προκειμένου να μην απολυθεί από το σταθμό.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιογράφοι του Mega αποκάλυψαν πως… δεν τα έλεγαν και όλα μετά το ξεκίνημα της κρίσης και των μνημονίων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γιάννης Πρετεντέρης που σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως «Όλοι ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι (το χρέος) δεν είναι βιώσιμο, αλλά μας έλεγαν μην το πείτε τώρα, δεν είναι σωστό. Το αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι το 2010 έλεγαν όλοι ότι το χρέος είναι βιώσιμο και εμείς δεν τους απαντούσαμε «όχι, δεν είναι!»

Παρόμοιες αποκαλύψεις είχε κάνει και η σημερινή ευρωβουλευτής και τότε δημοσιογράφος του Mega, Μαρία Σπυράκη, που παραδέχθηκε ότι γνώριζε πληροφορίες για την κατάσταση του τραπεζικού συστήματος τις οποίες απέκρυψε. «Γνώριζα ότι τροφοδοτούνταν οι τράπεζες από τον Μάιο έως τον Ιούνιο με μετρητά διότι υπήρχε μεγάλη απόσυρση χρημάτων. Η συνείδησή μου, ως πολίτη, ως Ελληνίδας, δεν μου επέτρεψε να δω το δημοσιογραφικό μου συμφέρον. Εκτίμησα ότι δεν έπρεπε να το πω. Το πήρα στο μαξιλάρι μου» είχε δηλώσει η Μαρία Σπυράκη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter