Όταν το 2020 ο «ιπτάμενος» Μητσοτάκης θα… τα έφτιαχνε όλα στην Καρδίτσα (Video)

Όταν το 2020 ο «ιπτάμενος» Μητσοτάκης θα… τα έφτιαχνε όλα στην Καρδίτσα (Video)

Ήταν Σεπτέμβριος του 2020, όταν ο «ιπτάμενος» Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα πλημμυρισμένα εδάφη της Καρδίτσας και το επιτελείο του κατέγραψε τις καταστροφές από το πέρασμα της σφοδρής κακοκαιρίας «Ιανός» που χτύπησε την περιοχή, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές.

Ο ίδιος υποσχέθηκε στους πληγέντες άμεση ανακούφιση και πως πρόκειται να στηρίξει την περιφέρεια λέγοντας μάλιστα με στόμφο – αφού πρώτα τα «έριξε» στην πρωτόγνωρη βροχόπτωση» – πως δεν θα δείξει καμία κατανόηση σε αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.

Τρία χρόνια μετά, και ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τάξει αντιπλημμυρικά έργα και μελέτες, είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας, βλέπουν τα χωριά τους να έχουν μετατραπεί σε απέραντες λίμνες, τα σπίτια τους να έχουν βουλιάξει, τις περιουσίες τους να έχουν καταστραφεί και το πιο τραγικό πως θρηνούν συμπολίτες τους, αγωνιούν πάνω στις στέγες των σπιτιών τους περιμένοντας το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, που για ακόμη μια φορά κατέρρευσε.

Δείτε επίσης: Βίντεο – ντοκουμέντο: Όταν ο Μητσοτάκης έταζε το 2020 έργα και γρήγορες αποζημιώσεις στην Καρδίτσα που πνίγηκε ξανά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter