Όταν το Κίνημα Αλλαγής ξεχνά την ακρίβεια επί ΠΑΣΟΚ (Video)

Όταν το Κίνημα Αλλαγής ξεχνά την ακρίβεια επί ΠΑΣΟΚ (Video)

Κυκλοφόρησε το πρώτο σποτ του τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής! Όχι, δεν είναι για τις εκλογές που ζητά η Φώφη Γεννηματά και, μάλιστα, «εδώ και τώρα», αλλά για την ακρίβεια στα καύσιμα!

Με δραματική μουσική υπόκρουση και αναλύσεις για το πού πάνε τα λεφτά μας όταν βάζουμε βενζίνη – κυρίως σε φόρους και τέλη, δηλαδή – καθώς και με ένα «meme» που βάζουν στο στόμα του Αλέξη Τσίπρα, να λέει ότι όσο ανεβαίνουν οι τιμές, «τόσο μαζεύει φόρους για να… αγοράσει ψήφους», ο νέος τομέας Επικοινωνίας του νεόκοπου φορέα δίνει το πρώτο του δείγμα γραφής.

Με τη διαφορά ότι εάν ανέτρεχε λίγο στο Πασοκικό παρελθόν, θα έβρισε την αύξηση και, μάλιστα, αναδρομική του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης από τις 9 Φεβρουαρίου του 2010 και στην οποία ήταν αντίθετες όλες οι σχετικές Ομοσπονδίες (Βενζινοπωλών και άλλες). Τότε, η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, πάντως, επικαλείτο την οικονομική κρίση και τις απαιτήσεις των Ευρωπαίων, καθώς ήταν λίγους μήνες πριν μπούμε στο πρώτο μας μνημόνιο, με τις «ευλογίες» (σ.σ. τη συμμετοχή) και του ΔΝΤ…

Και παράλληλα, διάφορα κυβερνητικά στελέχη της περιόδου εκείνης απέδιδαν την ακρίβεια στα καύσιμα στην αύξηση των διεθνών τιμών, εξηγώντας ότι από αυτές εξαρτώνται οι λιανικές τιμές. Ωστόσο, δεν έβρισκαν να πουν κάτι όποτε έπεφταν οι διεθνείς τιμές, αλλά οι λιανικές έμεναν… αγέρωχες στο ύψος τους!

Δείτε το σποτ του Κινήματος Αλλαγής:

https://www.youtube.com/watch?v=ggOZiSAek74

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter